Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire nationala - Clubmercedes.ro

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=no problem;116166]
    Originally posted by paul1983 View Post
    Este o cabana la curmatura Sibiului care chiar asa are numele(1 MAI)preturile sunt destul de mari,as putae sa fac o intrebare sa vedem cam ce reduceri se fac.Pensiunea e mortala din toate punctele de vedere,i cunosc pe patroni si o sa-i intreb cam ce pret ar face pentru noi.Are 32 de camere din cate mi-aduc eu aminte,poate multi dintre noi nu au in propriile case ce au oamenii astia acolo,ceva foarte frumos oricum,poate sunteti care o stiti sau ati mai fost,tot ce trebuie sa stiu este cate persoane se strang ca sa stiu ce sa comunic si asta bineinteles sa fie o treaba sigura ca sa nu vorbesc aiurea si sa-mi bag obrazul degeaba.Zona e foarte fru
    moasa,undeva afara de zgomotul si poluarea orasului.
    ''Pensiunea 1 MAI sibiu''daca o cauati pe net.[/QUOTE

Mie unul imi pare scump, va arat si eu un loc unde va spun sincer m-am simtit foarte bine si a fost ceva de vis (preturile sunt la jumatate fata de oferta de la acea pensiune 1 MAI Sibiu).
    Va pun aici adresa sa va faceti singuri o parere si astept sa spuneti ce credeti despre acest loc
    Am fost acolo si am ramas impresionat ca in Romania exista asa ceva va las sa va delectati.
    http://www.vilabran.ro/index.php
    Ati fost interesati de o cabana in jurul Sibiului,din cate stiu Branul e in Brasov nu in Sibiu.

Comment

[QUOTE=paul1983;116653]
      Originally posted by no problem View Post
      Ati fost interesati de o cabana in jurul Sibiului,din cate stiu Branul e in Brasov nu in Sibiu.
      1.Mircea600sel-2 persoane
      2.SergiuMB-2 persoane
      3.Claudiu. g
      4.Zsolti1981
      5.Sebastian 77
      6.Centrocar
      7.Razor
      8.Razvanmoto-1 persoana
      9.Paul1983- 2 persoane
      10.George_b-2 persoane
      11.Prodetailing- 2 persoane
      12.shakale- 2 persoane
      13.zsoltcox
      14.vintilamariu_SB
      15.LEO.SR- 2 persoane
      16.Mihutz
      17.RedBull- 2 persoane
      18.M1hai- 2 persoane
      19.oana valentina
      20. ................?

Colegul no problem ne-a propus o alta pensiune pentru intalnire...dar tot Sibiul ramane ca locatie pentru intalnirea nationala.Sibiul este in mijlocul tarii si majoritatea avem cam aceeasi km de facut.
      O alta varianta mai ieftina nu este in preajma Sibiului?

Iata si cateva dintre distantele pe care le vom parcurge majoritatea dintre noi pentru a ajunge la Sibiu:

Timisoara-Sibiu 275 km
      Bucuresti-Sibiu 272 km
      Constanta-Sibiu 491 km
      Cluj-Sibiu 167 km
      Iasi-Sibiu 443 km
      Galati-Sibiu 426 km
      Brasov-Sibiu 144 km
      Oradea-Sibiu 274 km
      Craiova-Sibiu 233 km
      Arad-Sibiu 279 km
      Last edited by mircea600sel; 02-17-2010, 20:35 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

pentru sibiu vin si eu,este foarte frumos

Comment

Colegii din Sibiu interesati-va la Albota la pastravarie, locatia este excelenta.

Comment

Astazi m-am intalnit prin oras cu patronul acelei pensiuni de care v-am vorbit,pretul pentru grupuri nu este cel afisat,este mult mai mic din cate mi-a spus el,va dau numarul lui de telefon pentru cei interesati sa vorbiti cu el sa vedeti ce zice.
            Numele lui este Miky,iar numarul de telefon este:0744866267,de mers pana la Albota nu am timp,daca este altcineva sa ne ajute cu Albota ar fi ok,daca nu,cam atata va pot ajuta eu.

Comment

[QUOTE=mircea600sel;116710]
              Originally posted by paul1983 View Post

2.SergiuMB-2 persoane
              3.Claudiu. g
              4.Zsolti1981
              5.Sebastian 77
              6.Centrocar
              7.Razor
              8.Razvanmoto-1 persoana
              9.Paul1983- 2 persoane
              10.George_b-2 persoane
              12.shakale- 2 persoane
              13.zsoltcox
              14.vintilamariu_SB
              15.LEO.SR- 2 persoane
              16.Mihutz
              17.RedBull- 2 persoane
              18.M1hai- 2 persoane
              19.oana valentina
              20.valentinion- 2 persoane(sotzia nu pitzi :-)?

Pot trece eu pe la sibiu prin drumurile mele. Intreb daca e. Poate mai vorbim pe 21?
              Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Salutare eu sunt nou pe aici,sunt fan mercedes de mic copil si as vrea sa ajung si eu la o intrunire sa vad cum e...nu stiu ce e cu lista aceea,trebuie sa fim trecuti pe ea cei care vor sa vina...eu nu am decat 120 de km pana la sb si pe 1mai ar fi super...
                Last edited by no problem; 02-27-2010, 20:47 PM.
                Firicel

Comment

Si eu as fi interesat, dar cum a ramas cu cazarea? Fiecare pe contul lui sau ceva organizat? Oricum treceti-ma si pe mine cu 2 pers.
                  Last edited by no problem; 02-27-2010, 20:48 PM.

Comment

Intalnirea nationala ClubMercedes 1 Mai Sibiu

2.SergiuMB-2 persoane
                    3.Claudiu. g
                    4.Zsolti1981
                    5.Sebastian 77
                    6.Centrocar
                    7.Razor
                    8.Razvanmoto-1 persoana
                    9.Paul1983- 2 persoane
                    10.George_b-2 persoane
                    12.shakale- 2 persoane
                    13.zsoltcox
                    14.vintilamariu_SB
                    15.LEO.SR- 2 persoane
                    16.Mihutz
                    17.RedBull- 2 persoane
                    18.M1hai- 2 persoane
                    19.oana valentina
                    20.valentinion- 2 persoane
                    21.narcis
                    22.ionut stefan -2 persoane
                    23. ...........?

sigpic

Comment

Originally posted by narcis View Post
                      salutare eu sunt nou pe aici,sunt fan mercedes de mic copil si as vrea sa ajung si eu la o intrunire sa vad cum e...nu stiu ce e cu lista aceea,trebuie sa fim trecuti pe ea cei care vor sa vina...eu nu am decat 120 de km pana la sb si pe 1mai ar fi super...

Lista aceea este cu membrii care vor participa la intalnirea nationala de la Sibiu din 1 Mai.
                      Te asteptam atat pe tine,narcis, cat si pe ionut stefan la intalnirile locale clubmercedes.

sigpic

Comment

Salutare eu sunt din Sibiu dar puneti ma pe lista ca voi fi prezent cu cobra.Sanatate si numai bine

Comment

2.SergiuMB-2 persoane
                          3.Claudiu. g
                          4.Zsolti1981
                          5.Sebastian 77
                          6.Centrocar
                          7.Razor
                          8.Razvanmoto-1 persoana
                          9.Paul1983 - 2 persoane
                          10.George_b - 2 persoane
                          11.Prodetailing - 2 persoane
                          12.shakale - 2 persoane
                          13.zsoltcox
                          14.vintilamariu_SB
                          15.LEO.SR - 2 persoane
                          16.Mihutz
                          17.RedBull - 2 persoane
                          18.M1hai - 2 persoane
                          19.oana valentina
                          20.valentinion - 2 persoane
                          21.narcis
                          22.ionut stefan - 2 persoane
                          23.motolau
                          24. ..........?

P.S. Chiar daca colegul Paul1983 ne-a dat o varianta de cazare,poti sa vi si tu ceva oferte.Iti multumim.

sigpic

Comment

Voi veni si eu la Sibiu, cu cobra. Nu stiu momentan cati vom fi: 1, 2, sau 3 (eu, prietena, fiica), ramanand sa vad care din ele vrea sa vina.
                            Daca mai este cineva din Craiova prezent la intalnire, il rog sa-mi dea de stire, poate ne organizam cumva cu deplasarea sau cu cazarea.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post

2.SergiuMB-2 persoane
                              3.Claudiu. g
                              4.Zsolti1981
                              5.Sebastian 77
                              6.Centrocar
                              7.Razor
                              8.Razvanmoto-1 persoana
                              9.Paul1983 - 2 persoane
                              10.George_b - 2 persoane
                              11.Prodetailing - 2 persoane
                              12.shakale - 2 persoane
                              13.zsoltcox
                              14.vintilamariu_SB
                              15.LEO.SR - 2 persoane
                              16.Mihutz
                              17.RedBull - 2 persoane
                              18.M1hai - 2 persoane
                              19.oana valentina
                              20.valentinion - 2 persoane
                              21.narcis
                              22.ionut stefan - 2 persoane
                              23.motolau
                              24. ..........?

P.S. Chiar daca colegul Paul1983 ne-a dat o varianta de cazare,poti sa vi si tu ceva oferte.Iti multumim.
                              Mircea,eu am lasat acolo un numar de telefon si un nume daca doresti poti suna sa vezi ce preturi are,am spus ca nu sunt cele afisate,pentru grupuri sunt mult mai mici,daca vrei poti sa faci o verificare sa vezi c e zice omu.
                              P.S.-iti spun tie astea ca vad ca tu te-ai implicat cel mai mult in asta de aceea,pentru asta poate suna orine altcineva ca nu e nici o problema.

Comment

Sunt foarte interesat de intilnirea de pe 1 Mai si as fi foarte bucuros si onorat daca m-ati trece pe lista cu 3 persoane...cu stima Iulian Popescu..P.S. pentru detalii referitoare la cazare banuiesc ca o sa discutam tot pe forum...multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF