Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intalnire nationala - Clubmercedes.ro

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gata, la mine e plin. Cine se mai pune in miscare rezolvam cu cazarea la vila Adams sau Andra, sunt aproape. Numai ca la ei e cu plata in avans pentru rezervari.

Sent from my ST18i using Tapatalk

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Originally posted by Zeus View Post
      Gata, la mine e plin. Cine se mai pune in miscare rezolvam cu cazarea la vila Adams sau Andra, sunt aproape. Numai ca la ei e cu plata in avans pentru rezervari.

Sa nu dai la nimeni camera 2 Asteptam si grupul de la Targu Mures sa se decida.Ar fi frumos sa fim cat mai multi.

Cate camere sunt la Adams & Andra?Tariful e la fel?

Prezenta, 15 septembrie, Predeal, Vila Victoria:

1. Zeus+nevasta
      2. Zavelk+nevasta+copil
      3. Catalin Olari + iubita
      4. Morpheus+nevasta+copil
      5. mircea600sel+nevasta
      6. RauS+nevasta+copil
      7. .......... ?? ..........

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Sunt camere, pretul e tot pe acolo, cam 90, la mine e cu reducere.

Last edited by Zeus; 08-25-2012, 05:51 AM.

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
          Sa nu dai la nimeni camera 2 Asteptam si grupul de la Targu Mures sa se decida.Ar fi frumos sa fim cat mai multi.

Cate camere sunt la Adams & Andra?Tariful e la fel?

Prezenta, 15 septembrie, Predeal, Vila Victoria:

1. Zeus+nevasta
          2. Zavelk+nevasta+copil
          5. mircea600sel+nevasta
          6. RauS+nevasta+copil
          7. costinbv + iubita
          nu o sa stau cazat cu voi pt ca stau in brasov, dar voi fi prezent
          Low Mercedes Benz w202 C180 Classic

Comment

• Un mic anunt din partea membriilor care au fost prezentii la intrunirea de azi:
            Vineri 14 septembrie plecare cu cortul la Gura Diham...(o mica insotire a membriilor care pleaca la munte)o parte din membrii mentionati
            1. morpheus
            2. RauS
            3. m1hai
            4. Leo
            5. nikeerr
            7. radu cartianu
            8. Red Bull
            9. Doru (restu ce-i cu cazare,ne vom vedea acolo) cine are placerea sa vina la un gratar o bere rece... Mai multe o sa mentioneze m1hai (pana atunci mai vorbim)
            imi cand ma dau cu MB

Comment

• Originally posted by nikeerr View Post
              Un mic anunt din partea membriilor care au fost prezentii la intrunirea de azi:
              Vineri 14 septembrie plecare cu cortul la Gura Diham...(o mica insotire a membriilor care pleaca la munte)o parte din membrii mentionati
              1. morpheus
              2. RauS
              3. m1hai
              4. Leo
              5. nikeerr
              7. radu cartianu
              8. Red Bull
              9. Doru (restu ce-i cu cazare,ne vom vedea acolo) cine are placerea sa vina la un gratar o bere rece... Mai multe o sa mentioneze m1hai (pana atunci mai vorbim)
              Ce e cu lista asta?

sigpic

Comment

Ce e cu lista asta?
                Ce-i care au fost la intalnirea din 26.08.2012 (ieri) si au propus excursia de mai sus...
                imi cand ma dau cu MB

Comment

Ce-i care au fost la intalnirea din 26.08.2012 (ieri) si au propus excursia de mai sus...
                  Si nu ajungeti la intalnirea nationala?

sigpic

Comment

Si nu ajungeti la intalnirea nationala?
                    Pai de Intalnirea Nationala e vorba..doar ca nu o sa stam la pensiune...acum nu stiu chiar toate detaliile..dar usor usor se rezolva...cu un mic ajutor din partea lui m1hai
                    imi cand ma dau cu MB

Comment

Pai de Intalnirea Nationala e vorba..doar ca nu o sa stam la pensiune...acum nu stiu chiar toate detaliile..dar usor usor se rezolva...cu un mic ajutor din partea lui m1hai
                      Super!

Atunci am sa va adaug pe lista initiala,daca nu e cu suparare.

1. Zeus+nevasta
                      2. Zavelk+nevasta+copil
                      5. mircea600sel+nevasta
                      6. RauS+nevasta+copil
                      9. m1hai
                      11. Leo
                      12. nikeerr
                      13. radu cartianu
                      14. Red Bull
                      15. Doru

Veniti singuri,fara prietene/sotii?

P.S. Morpheus si RauS unde vor sta?La vila in continuare sau cu cortul?

sigpic

Comment

Super!

Atunci am sa va adaug pe lista initiala,daca nu e cu suparare.

1. Zeus+nevasta
                        2. Zavelk+nevasta+copil
                        5. mircea600sel+nevasta
                        6. RauS+nevasta+copil
                        9. m1hai
                        11. Leo
                        12. nikeerr
                        13. radu cartianu
                        14. Red Bull
                        15. Doru

Veniti singuri,fara prietene/sotii?

P.S. Morpheus si RauS unde vor sta?La vila in continuare sau cu cortul?
                        Inca nu stim sigur..s-ar putea sa vin eu cu prietena mea..inca 2 baieti la mine in masina..si restu..ramane de vazut s-ar putea sa stea la cort..
                        Last edited by Rarressh; 08-27-2012, 13:00 PM.
                        imi cand ma dau cu MB

Comment

• Bun, pana pe 8 septembrie ne dumirim, deasemenea o sa trimitem si banii pentru avans si ne hotaram daca stam una sau 2 nopti. (pentru cei ce stau la Victoria si la Andra), ca sa rezolvam cu cazarea.

Last edited by Zeus; 08-27-2012, 13:47 PM.

Comment

• Cred ca o sa ajung si eu. Spun cred.... acum pe 1 septembrie ma mut si nu stiu cum o sa stau cu banii (stau cu chirie) Daca vin ajung su sotia si catelul. Oricum tinem legatura.
                            Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                            Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                            Onorez comenzi si in Bucuresti
                            Tel. 0736375626 Marian

Comment

• Watch, count and learn...

Tot se chinuie toata lumea de pe forumul asta sa faca o Nationala si de fiecare data ramane in pom...Si apar tot timpul refuzuri gen: e prea departe si nu ma ajuta masina, eu nu vreau sa vin acolo, propun alta locatie, ne vedem la locul dtabilit pentru intalnire ca nu are rost sa vin pana nu stiu unde ca sa mai consum combustibil si sa mergem in coloana, etc, etc, etc...Nu cred ca baietii din GolfClub s-au ofuscat ca au venit din Galati, Suceava, Timisoara si din alte parti ale tarii pana pe Transfagarasan (initial intalnindu-se in Pitesti ca sa poata pleca in coloana cele in jur de 80 de masini)...Asta inseamna unitate si pasiune pentru o marca anume...
                              Asa ca eu zic ca toata lumea de aici se chinuie degeaba cu Nationale sau locale, pentru ca de fiecare data sunt aceeasi care vin la locale, iar la Nationale toata lumea are cate o parere aici si atat.
                              Asa cum am mai spus de N ori, pe forumul asta mai intra doar cativa pasionati, dupa parerea mea cam 20% din toti membrii forumului, care chiar iubesc marca asta de masina, iar restul intra sa-si mai rezolve cate o defectiune, sa-si mai vanda o piesa, o masina (buna sau rea) si cam atat...
                              Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu postarea mea, dar eu unul sincer m-am cam plictisit de atata vorbarie, fara concluzionare in ceva real.

Bafta in continuare.

Comment

• Asta nu inseamna altceva decat ca se poate . Oare ne adunam si noi macar pe jumatatea lor ?
                                Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF