Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Intalniri ClubMercedes.ro Bucuresti 2010 & 2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai cu urmatoarea, duminica, strand tineretului?
    i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

• Parerea mea e ca nu o sa se calce in picioare multi membri sa vina acolo...
      W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
      W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
      W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
      - `Dullah - Abdullah.

Comment

• Atunci hai sa incercam sus la polivalenta, cum urci sus in stg era vechiul loc , ora 13-14?!

Comment

• Eu sunt prezent si mereu alaturi de voi si vin oriunde! Pentru mine nu conteaza atat de mult locul, vin si la Polivalenta si la strand si la Casa Poporului si orinde numai sa vina cat mai multa lume!

Comment

• Pentru mine cel mai accesibil imi e Constitutiei - vineri seara, pentru ca in weekend trag tare sa termin SEL-ul.
            W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
            W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
            W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
            - `Dullah - Abdullah.

Comment

• Atunci care are dispozitie poate trece vineri seara pe la Casa Poporului ora 19, trecute fix , se poate face o listare eventual:
              1. Fun_mertzan ,
              2.

Comment

• Venim, dar stam mai putin ca data trecuta. Desi, daca vor fi la fel de multi, socializam, pai cum?
                1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

• Ma bag si eu la o intalnire, ca sunt de ceva timp pe forumul asta, si de foarte multi ani am mercedes, dar n am ajuns la o intalnire. Hai sa organizam ceva! Hai sa facem intr un fel Eu vin oriunde este in bucuresti. Sa ma puneti pe lista oricum, in afara de weekendul asta

Comment

• Eu oricum vin.
                    i used to be with IT, but then they changed what IT was. Now what i'm with isn't IT, and what's IT seems weird and stupid to me.

Comment

• Daca is in Bucuresti in timp util si scap si de neveste trag si eu o fuga.
                      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

• Originally posted by valikwild View Post
                        Eu oricum vin.

Desigur ma aduce tot Vladimir.

Comment

• Cum facem sa organizam ceva?

Comment

• Originally posted by Andreiu' View Post
                            Cum facem sa organizam ceva?
                            Pur si simplu te prezinti la Piata Constitutiei vineri (maine) dupa 7 seara, si cauti mai multe masini Mercedes.

Sau te gandesti la o intalnire speciala, daca despre asta e vorba, o creieresti, o pregatesti, o anunti, si daca sunt oameni interesati... vor veni
                            1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                            1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                            dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

• Ajung si eu undeva in jurul orei 21, daca va mai gasesc!

Comment

• Din pacate Weekendul asta nu am fost in Bucuresti, dar poate saptamana asta ne intalnimc. Hai sa tragem unul de celalalt si sa ne vedem, ca este foarte misto!

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF