Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mare Sef....eu de ce nu mai sunt pe lista?
    Sa fie oare din cauza ca am fost cam ocupat si nu am mai postat pe forum?

Imi cer scuze, daca este asa....

Cu respect, Tavi
    sa n-ai incredere in frane si-n femei!

Comment

• Pai eu zic asa, tinand cont ca se apropie marea intalneala si, mai ales se apropie termenul de plata al avansului la pensiunea in cauza, haideti sa facem o prezenta, apoi centralizam...sa stim si noi cine a platit (deci 90% vine), cine nu a platit (probabil 50%, vine...), etc...
      Hai ca eu vreau sa vad unde sunt cei 34 - 35 oameni inscrisi pe lista, de la inceputuri...

1. a_andreea_s si andreas - platit avans, 60 % sanse sa mergem de joi seara;
      2. ...

P.S. Nu scriu eu numele celor care ii mai stiu ca au platit sau ii vad in celelalte liste cu "platit, trimis avans", vreau sa scrie ei cu manutele lor (indiferent ca se anunta ca vin sau ca s-au anuntat ca au platit), pentru a avea mai multa responsabilitatea a ceea ce scriu ..na ca am zis...

Comment

• Originally posted by oldcarsmaniac View Post
        Mare Sef....eu de ce nu mai sunt pe lista?
        Sa fie oare din cauza ca am fost cam ocupat si nu am mai postat pe forum?

Imi cer scuze, daca este asa....

Cu respect, Tavi
        Nu sunt eu MARE SEF....

Dar un pic de ajutor iti ofer cu mare placere...deci te trec pe listuta in lipsa organizatorului ARHITECT...

1.ARHITECT=organizator
        2.Adi Pîndici
        3.a_andreea_s
        4.andreas
        5.paulica CPN
        6.asfalttango...
        7.max_c200
        8.dok
        9.oldcarsmaniac
        10.
        11.
        12.
        13.
        14.
        15.

Alti amatori?
        Last edited by asfalttango; 07-02-2008, 14:43 PM.

Comment

• Izmail....muzumim...
          sa n-ai incredere in frane si-n femei!

Comment

• Cu mare placere....

Comment

• Lista cu cei care au platit avansul:

10 camere cu 2 locuri:

1. Adi Pîndici
              2. a_andreea_s si andreas
              3. oldcarsmaniac
              4. paulica CPN
              5. asfalttango
              6. max_c200
              7. dok
              8. radu cartianu
              9.
              10.
              ----------------------------------------------------------
              si 4 apartamente:

11.
              12.
              13.
              14.

Sunt 10 camere de 2 locuri si 4 apartamente. Nu stiu cate camere de 2 locuri si cate apartamente au mai ramas libere pentru perioada 1-3 august. Sunati la vila si intrebati (si rezervati).
              Rezervarea se va face individual la numarul de telefon: 0729.777.425 Persoana de contact este d.na Mihaela Sandu de la care veti obtine si informatiile referitoare la plata avansului, etc.

Adresa de web a pensiunii este www.cheile-oltetului.ro

Astea sunt poze din apartamente. Din apt. 22 - camera si din apt. 21 living.

Poze cu pensiune si cu imprejurimile.

Pe aleea Manastirii POLOVRAGI - la 5 min de mers pe jos de pensiune

Cai din zona.

Last edited by arhitect; 07-05-2008, 00:06 AM.
              Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• Continuare poze cu Pensiunea Cheile Oltetului si imprejurimile

Priveliste de la balconul pensiunii.

Drum forestier (bine pietruit) de langa pensiune. Prin Cheile Oltetului

Politicieni pe toate gardurile

Pensiunea Cheile Oltetului vazuta din poarta Manastirii Polovragi

Balcon cu sotie in prim plan si cu Manastirea Polovragi si Cheile Oltetului in fundal.

Rau paralel cu drumul forestier - zona de gratar.

Porci pentru gratar

Last edited by arhitect; 07-04-2008, 15:37 PM.

Comment

• Frumos....foarte frumos...abia astept sa se faca 1 august...

Comment

• deja mi-am programat concediul, asa ca ... ne vedem la un spritz
                    100% oltean
                    Oo\=|=/oO

Comment

• Salutari multe!Imi cer scuze nu am mai scris cam de mult pe aicipentru ca ajung cam tarziu acasa , dar vreau sa va spun ca o sa fiu si eu prezent la intalnire.

Eu sunt din Tg Jiu, asa ca nu imi trebuie cazare. Astept sa ne intalnim cu mertanele!!!!!!!

Comment

• Originally posted by bogdan boeru View Post
                        Salutari multe!Imi cer scuze nu am mai scris cam de mult pe aicipentru ca ajung cam tarziu acasa , dar vreau sa va spun ca o sa fiu si eu prezent la intalnire.

Eu sunt din Tg Jiu, asa ca nu imi trebuie cazare. Astept sa ne intalnim cu mertanele!!!!!!!
                        Salut Bogdan. Perfect! Bine ai revenit.

Comment

• Reface careva lista ? Se cam apropie termenul...

Comment

• Salutare dragi colegi!Si eu sunt de acord cu Sighisoara si mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim acolo cat mai multi membrii.Eu sunt din Baia Mare,dar vin negresit cu cel putin inca vreo trei sau patru colegi,dar eu zic ca ar fi bine undeva la sfarsit d saptamana sa stam ase ca motociclistii,sau cu cortu',bineinteles daca vor fi care sa doarma.Cred ca vom reusi sa ne intalnim si sa facem o intalnire frumoasa,de neuitat.Mult respect si astept s ma contactati ct de curand pt intalnire.
                            BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

• Dragi colegi de abia azi(10.07.08) am vazut thread-ul si totusi as vrea sa fiu trecut pe lista,platesc daca trebuie si daca se poate la fata locului sau voi suna mai tarziu sa vorbesc cu d-na Sandu sa vad ce si cum.Chiar mi-ar place si n-as vrea sa ratez o asemenea intalnire.
                              BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

• Eu voi venii sa va vizitez scurt...
                                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                                Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF