Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In rest toate bune si frumoase. Urmeaza pozele seara asta. Veti vedea ca, spre rusinea mea, am venit cu o blasfemie. Masinile mele nu sunt gata, inca si a trebuit sa gasesc o solutie. Mutumesc pe aceasta cale tovarasului Nail, care ne-a facut placerea de a ne insoti la eveniment, cu toate ca pe talonul masinii lui sunt scrise trei litere nu prea folosite p-aci. B , M si W .

Comment

• Si a fost intilnire natzionala. Distractzie maxima, motto-ul a fost "vorba lu shexpir", care nu s-a prezentat nu va afla niciodata ce a zis marele poet britanic. Ne-am plimbat, am mincat, am makit, ne-am simtzit bine (in limita binelui...), ne-am bucurat putzintel unii de altzii... Ma inclin in fatza celor ce au venit, le multzumesc ca ma suporta, cu calitatzile si defectele mele, ca au cam avut ce inghitzi, vorba lu shexpir... cit despre restul, sa le fie rushine, bunul simtz dicteaza ca macar sa anuntzi fraierii ca nu te prezintzi... Mi se pare nitzel deplasat sa sun eu dupa lume daca ishi prezinta hoiturile sau ba. Asta imi intareshte parerea proasta despre unii colegi. Oltene, bun zaibarul, mai livreaza...

Dat fiind evolutzia intilnirii, de altfel anuntzata de foarte multa vreme, urmatoarele asemanatoare se vor organiza in cadru intim. Adica pe telefoane, fara a mai fi anuntzate public. Pentru ca vad ca obrazul e cam absent.

Poze voi posta mai tirziu, timpul nu-mi permite, si chiar daca mi-ar permite, nu ma grabesc, ca nu am pentru cine... Cei care merita, le vor primi pe dividiu. Printre cei care merita, se numara citziva care nu s-au anuntzat, dar totushi au venit. Shtiu ei care sint... Le multzumesc cu ocazia asta ca ne-au onorat cu prezentza, sper ca vom avea ocazia sa ne mai importuneze si data viitoare.

Tzin neaparat sa il asigur pe colegul meu Diaconescu, adica Dvlad_88, de toata sustzinerea mea, in momentele grele cu care se confrunta. Cuvintele sint prea mici pentru a exprima unele sentimente, tot ce pot spune, cit mai simplu posibil, e ca sint alaturi, in ciuda distantzei, cu orice ar fi nevoie. Condoleantzele mele.

Topicul se inchide aici. Vreau sa fiu scutit de scuze tardive si inutile... Am uitat... N-am shtiut... Si alte asemenea... Ma pot lipsi. Daca ne dor degetele sa scriem un post ratat, in care sa anuntzi ca nu potzi participa, avem o mare problema. D-aia de lipsa de respect...

Comment

• Cateva poze mai speciale.

Vreau sa cred ca putem mai mult.

Comment

• FOTO Intilnire Nationala POLOVRAGI

Am ajuns si eu ..acasa.Am de selectat pozele ...pentru ca sunt foarte multe...dar cu rabdare le voi posta pe toate...cu drumul,seara de vineri,pestera,drumul forestier,seara de simbata cu gratarul si continuarea etc.

Atmosfera a fost super...oamenii nemaipomeniti

Voi lasa sa vb imaginile(inca putina rabdare ...dar pina diseara va dau citeva calupuri)....

Comment

• Originally posted by asfalttango View Post
            Am ajuns si eu ..acasa.Am de selectat pozele ...pentru ca sunt foarte multe...dar cu rabdare le voi posta pe toate...cu drumul,seara de vineri,pestera,drumul forestier,seara de simbata cu gratarul si continuarea etc.

Atmosfera a fost super...oamenii nemaipomeniti

Voi lasa sa vb imaginile(inca putina rabdare ...dar pina diseara va dau citeva calupuri)....
            Sa traiesti....asteptam cu interes pozele....ce "vorba lui saxpir"!!!!.... am ramas cu acest tic dupa intalnirea asta.....dar las ca imi trece repede

Comment

• Multe salutari si multumiri lui ARHITECT pentru locatie si imi pare rau ca nu a putut beneficia de caldura colectivului decit de la distanta...Sa stii ca in fiecare seara am ciocnit in snatatea ta si a familiei tale....

Imi pare rau ca nu mi-am luat "la revedere" de la adrian-pindici si tatal dinsului...(tare vinul!!!)

Primele sunt cu drumul...Toata lumea a avut parte de drumuri aglomerate..Eu am avut probleme pe CONSTANTA-CERNAVODA...Bucurestiul l-am taiat in doua intr-o ora si am stat la iesire de pe A1 ,pe DEALUL NEGRU si unde vedeti camionul rasturnat...

Comment

• Comment

• Deja ne apropiam de POLOVRAGI....

Last edited by Semtexx; 08-05-2008, 11:01 AM.

Comment

• Cam toti au avut probleme in zonele alea.....
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

• Frumoase poze... voi ati ajuns pe lumina....nu ca altii....dar drumul a fost ok....multumiri pentru poze....asteptam cu interes continuarea

Comment

• Pensiune si imprejurimile...

Comment

• Vorba mea:

Se poate spune ca a fost o intalnire reusita.Imi place sa cred ca placerea cea mai mare a fost de partea celor care au venit de departe pentru ca au avut mult drum de batut.Fiecare dintre noi a realizat ca este bine sa lase la o parte sabloanele stereotipe si sa se lase antrenat in trairea cosmica de la poalele muntilor.Toti ne-am dorit cu adevarat sa nu mai apara nici o incruntare pe fruntea noastra ,iar natura ne transporte undeva in afara timpului ,poate intr-o alta dimensiune ,intr-un paradis pe care cateodata toti ni-l dorim .Am trait ! ...am trait asa cum rar se traieste ,adica adevarat si la intensitate maxima.Am trait la 170km/ora,am trait cantand ce e mai frumos :
                          "fica regimentului" "pescuitorii de perle" si nu in ultimul rand Elvis,Demis Russos
                          si cati altii.Daca la inceput acest mod de abordare (fenomenul "Doc"),adica eternizarea clipelor ,topirea departarilor, ....acest "maximum vitae"mi s-a parut nepotrivit,iata ca acum am inceput sa-l admir.Cine a spus ca Cei Maturi nu pot invata de la tineri ,a facut o mare gresala .O lectie de viata care se numeste ,Doc,Daniel,Adrian,Andreea,Florin,Paulica,Niky ,Mezzo,Corina, Radu,Pandici,Boeru...
                          si toti care au dat curs .Oameni adevarati .
                          Fi-vom iarasi ce-am fost si mai mult decat atat.
                          toata stima

steen
                          Last edited by steen; 08-05-2008, 11:40 AM.

Comment

• Shi de la mine citeva: oare ce-a primit Dok?

o soferita pe care n-a reusit sa o scoata in decor un Tir:
                            Marinarul.tk
                            Proud owner of C180/96

Comment

• Originally posted by steen View Post
                              Vorba mea:

Se poate spune ca a fost o intalnire reusita.Imi place sa cred ca placerea cea mai mare a fost de partea celor care au venit de departe pentru ca au avut mult drum de batut.Fiecare dintre noi a realizat ca este bine sa lase la o parte sabloanele stereotipe si sa se lase antrenat in trairea cosmica de la poalele muntilor.Toti ne-am dorit cu adevarat sa nu mai apara nici o incruntare pe fruntea noastra ,iar natura ne transporte undeva in afara timpului ,poate intr-o alta dimensiune ,intr-un paradis pe care cateodata toti ni-l dorim .Am trait ! ...am trait asa cum rar se traieste ,adica adevarat si la intensitate maxima.Am trait la 170km/ora,am trait cantand ce e mai frumos
                              "fica regimentului" "pescuitorii de perle" si nu in ultimul rand Elvis,Demis Russos
                              si cati altii.Daca la inceput acest mod de abordare (fenomenul "Doc"),adica eternizarea clipelor ,topirea departarilor, ....acest "maximum vitae"mi s-a parut nepotrivit,iata ca acum am inceput sa-l admir.Cine a spus ca Cei Maturi nu pot invata de la tineri ,a facut o mare gresala .O lectie de viata care se numeste ,Doc,Daniel,Adrian,Andreea,Florin,Paulica ,Mezzo,Corina,Pandici,Boeru
                              si toti care au dat curs .Oameni adevarati .
                              Fi-vom iarasi ce-am fost si mai mult decat atat.
                              toata stima

steen

Multumiri pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris. A fost intr-adevar o intalnire foarte reusita, ma bucur ca am participat la ea, am cunoscut oameni extraordinari si cred ca toti cei care au avut placerea sa vina acolo au ramas cu amintiri placute.

toata stima si tot respectul celor pe care i-am cunoscut

Comment

• Si mie mi`a placut ffff mult,si imi pare rau ca a trebuit sa plec asa de repede..
                                Cu ocazia asta imi cer scuze fata de malnik,la care aveam o datorie...si nu mi`am onorat`o...sper sa se accepte.Colegu` baga pe PM niste detalii cum fac sa achit stickerele alea...ca sincer am uitat...si nu vreau sa fiu nesimtit.
                                1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                                2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                                Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF