Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pe cand o intalnire nationala ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by arhitect View Post
    Multumes frumos Steen... sa ne traiasca si sa ne ajutam sotiile si iubitele.. sa faca copii ... La treaba!
    Originally posted by arhitect
    max_c200 ... Ce am mai veni si noi... dar trebuie stat cu el om la om ... in primele zile - saptamani (vaccinuri, colici, etc)... eeee cate am aflat eu intr-o saptamana...
    Multumim Orca, are cu cine sa semene.

asfalttango ... oare el cand se face mare (sofer) .. o prinde drumurile asfaltate? Autostrazi... ?

.
    Last edited by arhitect; 07-29-2008, 12:41 PM.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

• la GALATI !!!!
      avem loc si strazile sunt destul de bune !!

Comment

• Originally posted by arhitect View Post

asfalttango ... oare el cand se face mare (sofer) .. o prinde drumurile asfaltate? Autostrazi... ?

.
        Nu cred....am vrut dupa revolutie sa fac facultatea in BUC cu gindul ca prin anul 2-3 o sa fie gata autostrada A2 ...dar....o sa faca si fii-mea facultatea in BUC si nici atunci nu o sa fie gata...SANATOSI sa fim noi toti ca din MERCECES orice drum pare asfaltat...

Comment

• Sa va traiasca bebelu' iar voi sa fiti sanatosi si fericiti bucurandu-va de el.
          PS: La mai multi!!!

Comment

• Sa va traiasca, sa fie intr-un ceas bun si sa va faca numai bucurii in viata.!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by Andreas View Post
              Sa va traiasca bebelu' iar voi sa fiti sanatosi si fericiti bucurandu-va de el.
              PS: La mai multi!!!
              Sa ne fie de bine, multumim Andreas

Originally posted by DanielC View Post
              Sa va traiasca, sa fie intr-un ceas bun si sa va faca numai bucurii in viata.!!!!!!!!!!
              Sa fie intr-un ... http://www.patek.com/patek-philippe.html (ceas ,,destul,, de bun)

Comment

• sa va aduca numai bucurii!
                Multa sanatate ca restu' se negociaza!
                100% oltean
                Oo\=|=/oO

Comment

• Sa ne traiasca noul membru LA MULTI MULTI ANI! Sa-i cumpere tatasu Mercedes,el sa-si faca vila(ca doar e "arhitectutz" ) nanasu sa-i faca piscina,macar una de aia micuta sa poata intoarce submarinu nuclear in ea ,cu frana de mana,sa aiba multa sanatate(si parintii lui la fel ca si toti membrii de aici.
                  Sa aveti distractie foarte faina!
                  BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

• Pina la urma ati mai stabilit ceva cu plecarea din BUCURESTI?Sau fiecare pleaca dupa cum isi face programul?

Oricum va urez DRUM BUN si sa ne vedem sanatosi si cu chef de distractie la POLOVRACI!

Comment

• Originally posted by doktor4carz View Post
                      Luind in consideratzie prezentza slabutza la intilnire, voi posta joi datele exacte, dupa ce ma consult si cu restul lumii.
                      Avand in vedere ca e intalnire nationala... o singura data pe an, imi cam pare normal sa facem un minim efort sa onoram cu prezenta, suntem constienti ca fiecare are probleme de rezolvat... tocmai de aceea se tine intr-un wikend iar datele problemei sunt cunoscute cu mult timp inainte... cum unii au luat concediul in functie de acesta 'intalnire' si au taiat orice altceva de pe lista de prioritati, cu exceptii motivate ne asteptam ca prezenta la 'intalnirea nationala' sa fie una de bun simt.

Comment

• Originally posted by calinush View Post
                        Sa ne traiasca noul membru LA MULTI MULTI ANI! Sa-i cumpere tatasu Mercedes,el sa-si faca vila(ca doar e "arhitectutz" ) nanasu sa-i faca piscina,macar una de aia micuta sa poata intoarce submarinu nuclear in ea ,cu frana de mana,sa aiba multa sanatate(si parintii lui la fel ca si toti membrii de aici.
                        Sa aveti distractie foarte faina!
                        Nasu piscina ...zici... mda.. nu ai vrea sa fii tu nasul lui? Multumim de urari, sper sa ,,folosesc,, ca model

Comment

• Tuturor DRUM BUN si ne vedem la ..intilnire!

Comment

• pana la urma cum a ramas? la ce ora plecam?...... ne vedem la McDonalds langa Metro in Militari la ora 17:00?...... vad ca nimeni nu zice nimic

Comment

• Originally posted by DanielC View Post
                              pana la urma cum a ramas? la ce ora plecam?...... ne vedem la McDonalds langa Metro in Militari la ora 17:00?...... vad ca nimeni nu zice nimic
                              Da intradevar nimeni nu spune nimik pe aici se mai tzine nu se mai tzine, oricum eu merg sambata sper eu (asta daca si timpul o permite) la Tg Mures sa vad o cutie de diesel pt 126-le meu.
                              Mi-ar fi prins bien un sfat de la Dok ce si cum sa increc si sa vad la ea dar pur si simplu nu e de gasit asa ca o sa ma bazez pe... sa zicem cunostintele mele si buna cuviinta a respectivului ce o vinde.
                              Ca altfel nu prea am la cine sa apelez si nici nr de tel al celor mai priceputi si care si merg la aceasta intalnire ...(ca vaz ca-i liniste totala) sa stiu si eu cum stau lucrurile unde e punctul de intalnire si alte chestiuni si detalii.
                              Ex. W126 '83 380SE (300D cobra) saraca era de-a dreptul impaiata
                              Ex. W126 '91 500SE automat( 300D w124-92-94) macinata de imense furii interioare si rugina in aceeasi masura.
                              W126 '86 300SE automat (Reborn)
                              W124 '92 250TD soon on the road

Comment

• Originally posted by DanielC View Post
                                pana la urma cum a ramas? la ce ora plecam?...... ne vedem la McDonalds langa Metro in Militari la ora 17:00?...... vad ca nimeni nu zice nimic
                                Exactamente. Am specificat data trecuta ca detaliile se vor perfecta pe data de 27, asha ne-am intzeles, asha ramine.

Miine ii voi lua pe totzi pe telefon, dat fiind faptul ca stau execrabil cu timpul. Eu miine voi pleca la drum dupa o zi de munca penala, deci ma ashtept la nitzica colaborare intre membri... asha, ca idee...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF