in afara de frigu din parcare mie unu mi sa parut o intalnire reusita mai ales tinand cont de faptu k e ianurie deci frigu dracu
). Cum sa nu vorbesc cu pasiune despre ea cand imi doream de mica un Mercedes (mai ales unul vechi, ca nu prea imi plac cele super noi, cu faruri rotunde). Va spuneam ieri ca am cumparat-o anul trecut in primavara si cateva luni a stat la degeaba (ca ba aveam carnetul expirat, ba a stat in service vreo luna, ba aveam impresia ca n-o sa fiu in stare sa o conduc si ca imi trebuie ore cu instructor, ca nu mai pusesem mana pe volan de 7 ani) - cert e ca nu-mi venea sa cred ca e a mea nici dupa cateva luni (ma trezeam noaptea si ma uitam pe fereastra, sa ma conving ca n-am visat). Pentru mine Amalia inseamna libertate, eleganta, posibilitatea de a-mi cara cateii si pisicile unde am nevoie, posibilitatea de a merge cand si unde am treaba (inainte foloseam mult taxiurile si trebuia sa suport uneori nepriceperea sau incetineala unora), nervi (cateodata), nu in ultimul rand amuzament, relaxare. Cred ca si faptul ca figureaza ca "nascuta" in 78 ma face sa ma identific cu ea. Numele "Amalia' vine de la numele unei cantarete portugheze de fado, Amalia Rodriguez. Hai, ca iar m-am lungit (dar in alte cercuri nu sunt inteleasa - nu mai e nevoie sa spun ca m-am suparat definitiv pe cei care mi-au numit-o "vechitura" - limitatii
).
, iata poze cu ea (murdara si abandonata unde s-a rupt prima sufa). Cu mine nu pun poze, ca n-are rost. 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment