Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Povestiri din... Intalniri!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gata cu platforme si altceva. Astea sunt treburile fiecaruia. Ne cearta lumea. Voi posta poze cu masina, ca sa vedeti de ce nu am venit cu ea duminica.
    Last edited by Aris 600 SEL; 02-26-2010, 08:07 AM.

Comment

Iata de ce nu am venit cu masina duminica la gratar. I-am reparat mici defecte si i-am pus claxoane originale.
      Attached Files

Comment

Si aici s-a facut curatenie... Am observat, de asemnea, atacurile colegului 33PRO ,fata de care am deosebit respect pentru ce a facut pentru club, la adresa colegilor de la Timisoara si la adresa lui TORQUE. Cu tot respectul, domnule Dacian, cand veti citi la rece posturile d-voastra si ale colegilor, veti vedea lucrurile dintr-un alt punct de vedere. Daca va deranjeaza vreo decizie a vreunui moderator sau vreun post anume, va rog sa folositi functia "Report post". Sau va astept pe privat sau la telefon.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF