Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Povestiri din... Intalniri!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by greku View Post
    N-are nimic Cipa, am spalat mocheta aia, si este ca noua, dar ptr linistea noastra, cand o prind pe frumoasa aia de Adela, am sa-i dau nana la popoul gol, ce zici ??? Te bagi ? Gogule !!!! Te bagi si tu ???
    Eu aduc facaletzu` sa`i inrosim bine dosu`

Comment

Cipa, lasa, noua nu ne trebuie facalet, avem cu ce sa-l dojenim. Lasa-i lui Gogu facaletul, ca n-are cu ce ... )))

Comment

Bagaboando,daca tu zici ca imi trebuie facaletul,inseamana ca nu te mai satura D-zeu,vrei tot mai mare , in legatura cu omul care a fost la Bucale m-a rugat sa iti dau eu maciulia,dar printre falci.

Comment

O sa postez aici pozele pe care le voi face.

Comment

Originally posted by gogoloi View Post
            Bagaboando,daca tu zici ca imi trebuie facaletul,inseamana ca nu te mai satura D-zeu,vrei tot mai mare , in legatura cu omul care a fost la Bucale m-a rugat sa iti dau eu maciulia,dar printre falci.
            Tot nesimtita ai ramas, fa .... Cat mam chinuit sa te educ .... Degeaba, tot zdreanta ! )

Comment

Cind e urmatoarea intalnire gen cea de duminica sa stiu daca sa plec la munca sau nu ca nu prea am avut timp sa vb cu Decibel.

O intrunire fara Adela si Samir ca astia tipa si nu ne mai intelegem ceilalti.

PS Eu plec pe 2 martie la munca ptru o saptamana si nu as vrea sa ratez intalnirea.

Comment

Offf, ce linistit am sa dorm, acum ca stiu ... Cam putin te tin aia, dar totusi, macar ma recreez o saptamana. Cred ca nici aia nu te vor mai mult de o saptamana. Sau nu rezisti mai mult fara mine, zdreanta ?? )

Comment

Mai schimb zdrentele.

Comment

Samir a tipat mai mult sau mai putin, dar el a fost bucatarul siu a avut destul de lucru. Era un pic stresat.

Comment

Nea Gogule nu`mi bagi si mie o pila... si nu unde i`ai baga`o lu` Adela... pe la platforma pe acolo nu mai au nevoie de oameni?

Comment

Te intereseaza o platforma? Salariul cat este?

Comment

Originally posted by cipa View Post
                          Nea Gogule nu`mi bagi si mie o pila... si nu unde i`ai baga`o lu` Adela... pe la platforma pe acolo nu mai au nevoie de oameni?
                          Cipa, zi ma, te intereseaza o platforma ?? Cat dai pe ea ?? Uite, se ofera si Aris sa te ajutam, ce naiba .. Esti de-al nostru.

Comment

@greku si @gogoloi, chiar daca o faceti in spirit de gluma, renuntati la limbajul ala, ,va rog !
                            sigpice60 525d

Comment

Bai Aris, am vazut eu bine, sau ai postat pe la vre-o 2-3 topicuri de acum 1-2 ani ?? Ce naiba, doar de dragul de a posta ?? Sau vb singur ? Nu vezi ca noi postam doar aici ?? Dar faci cum crezi !!!

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                                @greku si @gogoloi, chiar daca o faceti in spirit de gluma, renuntati la limbajul ala, ,va rog !
                                Bine jupane, am inteles, dar daca tot am ajuns sa ne scriem, spune-ne si noua cine esti(in spatele postului de moderator al acestui site), ce varsta ai, ce masina conduci, cate intruniri ai reusit sa faci la Bucuresti ... Sa te cunoastem mai bine si noi, nu doar asa, dojenindu-ne ( cand este cazul, normal).
                                Astept de la tine un raspuns, multumesc !

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF