Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Revizie e220cdi w210

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revizie e220cdi w210

Salutari, vreau sa fac revizie la masina din titlu, nu am mai avut mercedes, ce tip de ulei recomamdati, si filtre? Masina are 290mii,km.

Sent from my S2_PRO using Tapatalk

Orice ulei cu norma 229.3 sau 229.5 (din experienta mea Mobil 1 0w40 absolut ok). Filtre Mahle, Knecht, Mann etc. Ai de schimbat filtru de ulei, motorina, aer si habitaclu (torpedou).
    Cu functia search vei gasi n topicuri similare.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Salut, am intrat pe un site de piese auto, am bagat datele masinii sivla ulei i mi dadea 15w-40. Am mai avut diesel dar era hyundai, si la ala bagam 5w40. De filtre stiu ca mann sunt bune, si bosh am mai folosit.

Comment

De norma nu ma interesa, bagam direct mobil1 tip 5w40 , la hyundai, la mercedesul asta ziceti ca tot mobil1 tip 10w40 ar fi recomandat?

Comment

Salut! Eu la 200cdi,w210 folosesc Aral sintetic 5w40, de vreo 10 ani si merge bine, fara consum de ulei.

Comment

Multumesc de info. Cred ca aral e mai scump, o sa merg pe mobil sau castrol.
            Originally posted by Hodrea calin View Post
            Salut! Eu la 200cdi,w210 folosesc Aral sintetic 5w40, de vreo 10 ani si merge bine, fara consum de ulei.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF