Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Proteste la peco in Constanta: joi, 20 ianuarie 2011!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Proteste la peco in Constanta: joi, 20 ianuarie 2011!

  Joi 20 ianuarie 2011 la ora 13:00 vom protesta impotriva pretului la carburanti in doua statii peco din Constanta.
  Intalnirea initiala se va face in parcarea Hotelului Parc din Mamaia.
  Din motive lesne de inteles nu divulgam statiile tinta, acest lucru va fi comunicat la fata locului.

  Anuntati cat mai multi prieteni si invitatii sa ni se alature in acest protest, sa stranga fiecare suma de 5,5 lei in monezi cat mai mici (pretul unui litru de carburant) pentru a alimenta 1 ltr. de "gaz", sterge parbrizul, si pentru a folosi toaleta respectivului peco. Cereti bon fiscal! Toate bonurile le vom colecta pentru a confectiona un steag imens ce va fi atarnat la sediul clubului.
  Cele doua statii vor fi blocate la orele 14:00 respectiv 15:00 pentru 30 de minute fiecare, dupa care vom continua discutiile la o cafea!

  Un comunicat de presa va fi emis cu 24 de ore inaintea protestului!
  Participantilor le vor fi distribuite afise A4 pentru a fi lipite pe geamurile laterale ale masinilor.

  P.S. Daca sunt colegi de pe alte forumuri auto care vad acest anunt, sunt rugati sa il preia pe forumurile lor!

 • #2
  Sunt in delegatie la Mangalia si as dori sa ma alatur si eu colegilor din Dobrogea.

  Comment


  • #3
   http://www.libertatea.ro/stire/boico...as-318656.html
   Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
   http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
   http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

   Comment


   • #4
    Originally posted by lolwtf View Post
    Sunt in delegatie la Mangalia si as dori sa ma alatur si eu colegilor din Dobrogea.
    Te asteptam alaturi de noi! Hotel Parc Mamaia, ora 13:00.

    Comment


    • #5
     Salutare la toti colegii din forum!
     Vreau sa va dau un pont daca vreti sa tineti cont de el, bine daca nu, cum vreti dumneavoastra.
     Am discutat acum vreo doua zile cu cineva de la o statie de carburanti (nu conteaza numele) si mi-a spus ca nu-i deranjeaza daca se fac astfel de proteste si se plateste cu monezi.
     Problema cea mai mare intervine atunci cand se soferii se coalizeaza si alimenteaza toti numai de la o anumita companie petroliera. Cica daca nu se alimenteaza timp de o saptamana de la un anumit "PECO" pierderile sunt imense si atunci vor scadea preturile imediat. Daca se introduce acest tip de protest, prin rotatie la toate companiile de profil, garantat se va reduce pretul la carburant, pentru ca unii nu pot sta sa vada cum altii vand benzina si ei nu. Automat vor reduce pretul. Cand respectiva firma a redus pretul la carburant, ceilalti vor reduce si ei pretul, poate cu putin mai mic decat la prima companie care a redus pretul. Atunci protestul trebuie continuat, mergand cu consumul la compania care a redus pretul cel mai mult. Daca studiati fenomenul, intervine un efect de bumerang care obliga firmele de profil sa reduca pretul carburantului, fara prea mult efort si deranj din partea noastra. Totul este ca sa existe o unitate intre consumatori si sa puna in practica acest tip de protest. Altfel garantat nu vom obtine nimic.
     Numai bine!

     Comment


     • #6
      In direct la Antena 3, ora 13:15!

      popa daniel: Totul este ca sa existe o unitate intre consumatori si sa puna in practica acest tip de protest.
      De acord cu tine, incepand cu 1 feb se va initia si un astfel de protest.      Protestului nostru de azi de la ora 13:00 i s-au alaturat si alti colegi de la diverse asociatii auto-moto din Constanta si s-au confirmat si multi alti automobilisti (rude si prieteni).
      Antena 3 v-a transmite in direct actiunea noastra intre 13 si 14, la jurnal.
      Si-au confirmat prezenta si RealitateaTV, ProTV si NeptunTV care vor da reportaje in jurnalele de la orele 17 si 19; presa scrisa va fi si ea prezenta.
      Asadar, luati exemplul nostru, si dupa cum zicea colegul "popa daniel" "sa existe o unitate intre consumatori si sa puna in practica acest tip de protest" ... si nu numai, la scara nationala!

      Comment


      • #7
       Degeaba faceti astfel de proteste.Nu se va micsora pretul carburantului.

       sigpic

       "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

       Comment


       • #8
        Salutare!
        Acum am ajuns acasa de la serviciu...si am si intrat pe forum sa vad ce s-a mai facut cu problema carburantilor.
        Am citit mai sus ca domnul mircea600sel e neincrezator in protestele noastre, (sincer imi pare rau) care ar trebui sa se desfasoare in toata tara.
        Am sa mai explic odata, poate vor citi mai multi colegi si vor pune in practica ideea mea.
        Se alege o firma de carburanti, se ignora timp de 2-3 saptamani si vor scadea pretul imediat. Celelalte firme concurente vor trebui sa reduca pretul carburantului cu mai mult decat a scazut prima firma, chiar si cu 1 ban mai mult, deoarece daca va alinia pretul cu cealalta, intra pe fir Consiliul Concurentei si ii va amenda pe motiv de cartel sau intelegere. Cand a doua firma a scazut mai mult pretul carburantului decat prima firma se trece la consum numai de la aceasta. In tara existand mai multe companii de carburanti, prin rotatie, se poate reduce pretul carburantului cu pana 25% fata de acum. Aceasta optiune se poate pune in practica dar trebuie multa rabdare si perseverenta.
        Domnilor, care aveti putere de dialog va rog sa luati aminte la ce am scris mai sus si sa punem in practica acest protest, credeti-ma se poate reduce foarte mult pretul carburantului, totul este sa vrem acest lucru. Transmiteti si la celelalte forumuri care mai aveti cunostinte sau prieteni, aceasta idee de protest, poate impreuna vom realiza ceva. Am convingerea ca va exista cineva care sa rezolve aceasta problema de punere in practica a protestului.
        Pentru sfaturi, sau alte intrebari va stau la dispozitie.
        Sanatate tuturor!

        Comment


        • #9
         Va salut!

         Fiind vorba de pretul carburantilor am primit un e-mail cu urmatorul continut:


         " Am cautat taxele incluse in benzina de la 1 ianuarie 2011:

         - acciza este de 467 EUR / tona

         - taxa de drum este de 125 EUR / tona

         - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR / tona

         Producatorul are pretul de aproximativ 370 EUR / tona.

         Astfel rezulta urmatorul pret pe tona de benzina: 370+467+125+10=972 EUR / tona (taxe si accize)

         Se adauga TVA de 24 %, adica 233.28 EUR

         Totalul este de 1205.28 EUR / tona

         Un litru de benzina este 1,205 EUR (aproximativ 5.15 RON)

         Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

         Statul incaseaza 835.28 EUR / tona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

         ASA CA, OAMENI BUNI REVOLTA ESTE UN CUVANT PREA MIC,,, DA MAI DEPARTE DACA ESTI ROMAN !!

         MERITA SA INERCAM ! NU E GREU ! DATI MAI DEPARTE MACAR PRIETENILOR SOFERI !

         __________________________________________________ _______________________


         APEL CATRE ROMANII CARORA LE PASA !

         MERITA SA DOVEDIM CA SUNTEM O FORTA DACA SUNTEM UNITI !         Din 17 ianuarie 2011, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!

         Este singura solutie de spargere a monopolului carburantilor (cum foarte bine a spus Badea). Lovind intr-unul singur, acesta va avea doua solutii: sa intre in faliment sau sa scada pretul, declansand in acest fel concurenta pe piata.         Mai mult, este singura sansa prin care putem cere si obliga guvernul Romaniei si Petromul sa desecretizeze Contractul de Privatizare si sa aflam care sunt tradatorii acestei tari. In felul acesta se vor dezvalui si comisioanele date (pretul tradarii) si nemernicii care le-au primit (hotii natiunii).         Imprastiati acest mesaj in proportie geometrica, astfel incat in 17 ianuarie sa fie accesat de cel putin 100.000 de romani. Pana acum el a fost trimis la peste 1800 de useri. Alatura-te si tu si trimite la cel putin 10 prieteni. "


         Acum eu nu stiu cat de adevarate sunt acele calcule, dar stiu ca Romania isi produce cam o treime din necesarul de titei.

         Sunt de acord cu aceasta forma de protest si fie ca cineva o mai face sau nu eu cel putin o luna de la Petrom nu mai alimentez (in situatia in care numai de la Petrom alimentam).
         Ar fi interesant sa vedem ce se intampla in cazul in care, prin absurd, am fi capabili sa ne unim toti si sa punem in practica aceasta forma de protest.

         Comment


         • #10
          Originally posted by wwk View Post

          Producatorul incaseaza 370 EUR / tona

          Statul incaseaza 835.28 EUR / tona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Originally posted by popa daniel View Post
          .
          Am citit mai sus ca domnul mircea600sel e neincrezator in protestele noastre, (sincer imi pare rau) care ar trebui sa se desfasoare in toata tara.

          De ce nu mergeti la guvern ca aia fura mai mult decat producatorul?
          Unde sunt aia care l-au votat pe gunoiu' asta de presedinte?Unde sunt aia care au votat "raul cel mai mic".
          Toti cei care l-au votat isi merita soarta.

          sigpic

          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

          Comment


          • #11
           Da de ce nu spuneti "de ce sa nu MERGEM la guvern"? De aia am ajuns unde am ajuns Daca nu va e cu suparare d-vs cu cine a-ti votat ,observ sa sunteti Gigi contra .Asta e parerea mea ,nu vreau sa deranjez pe nimeni..

           Comment


           • #12
            Originally posted by lolwtf View Post
            Da de ce nu spuneti "de ce sa nu MERGEM la guvern"? De aia am ajuns unde am ajuns Daca nu va e cu suparare d-vs cu cine a-ti votat ,observ sa sunteti Gigi contra .Asta e parerea mea ,nu vreau sa deranjez pe nimeni..
            Am votat cu PSD si nu "mergem" la guvern ptr ca eu sunt furnizor de produse petroliere si mie mi-e bine.{se mai gaseste motorina ptr. Mercedes-ul meu}

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • #13
             M-am mai linistit un pic.Si eu tot cu petrolul ma joc dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu nepasator la ce se intampla.

             Comment


             • #14
              Originally posted by lolwtf View Post
              M-am mai linistit un pic.Si eu tot cu petrolul ma joc dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu nepasator la ce se intampla.
              Nu sunt nepasator dar ma enerveaza ca oamenilor li s-a pus pata pe statiile peco cand ar trebui sa mearga la guvern sa le rupa capu' la jegosi.

              sigpic

              "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

              Comment


              • #15
               Originally posted by mircea600sel View Post
               Nu sunt nepasator dar ma enerveaza ca oamenilor li s-a pus pata pe statiile peco cand ar trebui sa mearga la guvern sa le rupa capu' la jegosi.
               Poate daca dati benzina la schimb (troc) statul nu mai poate baga mina in pret, iar eu ca producator de paine pot sa economisesc ceva bani. Scos din ecuatie statul nu mai are putere. Sincer nu cred in "revolutii"

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF