Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noi intalniri in Dobrogea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu cred ca pot sa va onorez cu prezenta.Sunt invitat la niste prieteni care fac masa de casa noua.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

• Eu... Ramane duminica la 13:00 ??
      ....''Daca Dumnezeu Are Masina, Sigur Are Mertan''...

http://www.facebook.com/claudiu.laurentiu.96

Comment

• Eu asa zic Duminica ora 13 parcarea de la Aqua Magic.

stima
        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Propun sa nu o mai facem in parcare la Aqua Magic . Ar trebuii sa o facem in alta parte , undeva unde apare si Marea Neagra sau vreun alt simbol al Constantei , cum sa mai discutat de cateva ori in paginile anterioare . Nush .....zic si eu :P

Comment

• Ok atunci propun Poarta 1 sau plaja modern, sau astept sugestii unde v-ar coafa mai bine.

stima
            Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Daca tot doriti o noua mini intalnire duminica, mai bine ramane la Aqua Magic. Doriti si una bucata TIR si Subaru?

Comment

• Originally posted by mariusvararu View Post
                Propun sa nu o mai facem in parcare la Aqua Magic . Ar trebuii sa o facem in alta parte , undeva unde apare si Marea Neagra sau vreun alt simbol al Constantei , cum sa mai discutat de cateva ori in paginile anterioare . Nush .....zic si eu :P
                Ne intalnim la Aqua Magic si vedem unde mergem... ar fi frumos si in spate la city ...
                ....''Daca Dumnezeu Are Masina, Sigur Are Mertan''...

http://www.facebook.com/claudiu.laurentiu.96

Comment

• Da...la lac acolo

Comment

• Baieti , aseara a nins si e frig, se pare ca si maine va fi la fel, acu' ce spune-ti o lasam pe data de 24 ?
                    Intre timp ne hotaram si la o alta locatie ca la Aqua nu o sa se mai poata, am vorbit cu Aris si mi-a spus ca au facut intrare dinspre bulevard, deci nu mai putem aranja masinile asa cum vrem noi.

stima

Comment

• Mai bine ne intalnim la Aqua Magic pe 24 martie, la ora 13 si stabilim atunci ce si cum facem.

Comment

• O lasam pe 24 mai bine.(nu de alta dar vreau sa va onorez cu prezenta)

Comment

• Te asteptam.

Comment

• Originally posted by zavelk View Post
                            Baieti , aseara a nins si e frig, se pare ca si maine va fi la fel, acu' ce spune-ti o lasam pe data de 24 ?
                            Intre timp ne hotaram si la o alta locatie ca la Aqua nu o sa se mai poata, am vorbit cu Aris si mi-a spus ca au facut intrare dinspre bulevard, deci nu mai putem aranja masinile asa cum vrem noi.

stima
                            Cum sa nu? Cine nu ne lasa? blocam B-dul si tot facem o poza de grup

Comment

• Blocam o singura banda, nu suntem asa de multi.

Comment

• Deci hai sa vedem cine ne onoreaza cu prezenta pe 24 martie.

1. Zavelk
                                2. Edy
                                3. Aris
                                4. Rusty
                                5. ....???

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF