Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noi intalniri in Dobrogea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut. Up?
    La Tiriac nu au tehnician la Autoklass au zis ca nu se poate -dar sunt "n" exemple pe net care ii contrazic-.

Comment

• Si eu care credeam ca o punem de o intalnire cu stelutele

Comment

• Eu trebuie sa imi cumpar una...si ne strangem din nou

Comment

• Originally posted by ogo View Post
          Salut. Up?
          La Tiriac nu au tehnician la Autoklass au zis ca nu se poate -dar sunt "n" exemple pe net care ii contrazic-.

Am rezolvat.
          Mi-am luat star chinezesc si mi-am activat singur convenience menu (rabatat oglinzi la inchiderea din cheie).
          Plus mi-am mai activat 2-3 chestii pe acolo:
          Reminder cheie contact
          Key dependencies
          Comand-ul sa se stinga la 5 secunde dupa ce scot cheile (uitam mereu ca sunt pe Bluetooth si mi se inchidea convorbirea automat cand scoteam cheia)
          Data in instrument cluster
          Testat compresie/alternator/injectoare/etc
          Vazut km reali (sau cel putin cu 100k mai mult c-an bord - stiam dar speranta moare ultima).
          Nu zic ca ma pricep, chiar deloc, dar cu putin google translate (pt meniurile in germana), citit pe forumurile de-afara, si incredere la apasat tasta F3 totul a chiar destul de intuitiv.

Comment

• ORICÎND ...La AQUA MAGIC

Comment

• Ceva miscare prin august sau septembrie ? Imi este asa dor de o intrunire...

Comment

• Dormiti sau ne vedem si noi la o tigare/tura ?

Comment

• Vreau Mercedes...sa facem o hora mare

Comment

• Salutare,

Mâine seară sau Marți dimineață am ceva treabă prin Constanța. Încă nu știu sigur cât o să stau acolo.
                    Dacă aveți timp și chef de o cafea, un suc, o bere... poate ne găsim
                    Regulament general Club Mercedes.

Comment

• Eu vin acasa prin august septembrie poate o punem de o cafea,suc,socializare Poate anul acesta ne strangem

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF