Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noi intalniri in Dobrogea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Revenind la realitate , faceti si voi mai multe poze pe viitor .
    Mercedes . (punct)
    Mercedes w 124 300 e (1989)
    Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
    Mercedes w 211 220 cdi (2004)
    Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
    Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
    Lexus IS 300 (1999)
    Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)

Comment

• Sincer sa fiu mai am poze dar...
      Promit ca la urmatoarea intalnire postez mai multe
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Deci?? S-a stabilit urmatoarea intalnire?
        Ca am terminat de crosetat la cablu.
        Hai sa vedem, ori parlesc jucaria mea ori mor caii vostrii.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

• Aoleooo, pai deja am vreo 5 cai morti si alti 5 sunt catari)) dac mai sugrumi si tu cativa ,raman si eu cu ....mai putin decat se poate))))
          Glumeam eu am incredere in tine si sunt primul care ma bag , chiar si maine daca ai timp trec pe la tine sa vedem ce iese , sper ca nu fum )
          Acum legat de intalnirea noastra eu propun ultima duminica din luna adica pe 25 noiembrie orele 13 acelasi loc , parcarea de la aqua magic.

stima
          Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• E bine...pe 24 imi intra banii de la bursa am inteles si am si eu bani de aruncat pe motorina iulica...eu sunt primul la tester,nu crezi? deja circul cu masina,se mira lumea de ce claxonez asa mult

Comment

• Originally posted by ediskan89 View Post
              .... iulica...eu sunt primul la tester,nu crezi? deja circul cu masina,se mira lumea de ce claxonez asa mult

foarte tare......scoate-le firul macar ))) sau stai prin centru unde se mai aduna fetitele macar sa ai de ce sa claxonezi)

Eu deja am vorbit cu flavius , maine dupa masa ii imping o vizita sa vedem daca functioneaza cablul minune ca a muncit ca un chinez batran cu multa rabdare si legat de intalnire sper sa tina si timpul cu noi ca altfel o sa contribuim cam mult la bunastarea lu' nenea cu terasa din satul de vacanta))

Comment

• Eu cu flavyus am zis ca mergem la extrablat data viitoare

Comment

• Da bai, era vorba de o shaorma la farfurie

Comment

• Originally posted by ediskan89 View Post
                    Eu cu flavyus am zis ca mergem la extrablat data viitoare
                    Aha si mergi cu claxoane sau fara))

stima

Comment

• )))))) =))))))

Comment

• Si a mea cere un tester dar te las pe tine primul IULICA ca tu ai mai multi cai daca mor cativa tot iti ramane ceva,in schimb la mine daca mai si mor cativa am puso!
                        O vorba MARE!Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!

Comment

• e bine pentru mine...am eu cai la fel ca ai tai tii vand,deci nu iti face griji.

Comment

• Problem...Solved

Comment

• Deci cum spuneam se pare ca nu cumpar caluti ca zice Flavius ca-i am aproape pe toti) azi m-am intalnit cu dumnealui si se pare ca am fost primul la tester si ii multumesc pe aceasta cale inca o data .
                              Aveam o caruta si o gramada de erori , toate s-au sters.

stima

Comment

• Ma numesc fara SSSS

Noroc si sa fiti sanatosi cu totii pana la urmatoarea intalnire!

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF