Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Noi intalniri in Dobrogea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vin si baclavalele,putem sa ne intalnim si acum. P

Comment

• Daca ma credeti nici macar o baclava nu am mancat

Comment

• Originally posted by mariusvararu View Post
        Creca cel mai bine anuntam luni aici daca se va face ceva pe 3 sau 4 noiembrie . Asta daca nu cumva ne hotaram mai din timp
        Trebuie sa punem si pe Facebook.Deci ramane 3 sau 4 noiembrie?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Eu zic sa fie duminica 4 noiembrie si ora o stabilim de comun acord .

stima
          Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Da...merge si la obor!

Comment

• Deci ramane dumunica ? Cu ceilalti membrii ai forumului de care spuneati ati luat legatura ?

Comment

• Salut!Ar fi perfect duminica!!!Dar am impresia ca multi pasionati nu stiu de aceasta intrunire!!!!Sincer nu mi as dori sa fim cam toti aceiasi ca data trecuta!!Trebuie luat legatura cu mai multi si prin alte mijloace!!!Sunt sigur ca sunt multi care si ar dori sa vina!!!VA SALUT!!
                O vorba MARE!Nu te pune cu prostul ca te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!

Comment

• Pai haideti si stabiliti mai repede data si ora, ca sa promovam cum trebuie si pe facebook.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Duminica , ora 1 , iar locatia spuneti voi ca eu nu cunosc zona/imprejurimile .

Comment

• Haideti cu locatia

Comment

• Eu zic , ca e bine duminica 4 noiembrie , ora 13 aceiasi locatie , parcarea de la Aqua Magic
                        Vedem cum e timpul si daca permite mergem la gratare in mamaia.

stima
                        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

• Gata , s-a stabilit . Acum ramane sa se faca un anunt pe facebook si cineva sa ia legatura cu ceilalti pasionati care deobicei se intalnesc prin alta parte a Constantei .

Comment

• E si pe facebook. Succes!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Ok multumim pentru promovare

stima

Comment

• Vin si yo .

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF