Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Zgomot ciudat când mișc volanul in D sau R (la rece)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Zgomot ciudat când mișc volanul in D sau R (la rece)

  Bună ziua!

  MAȘINA: R171 SLK200k 2008 (FL) | 120.000 km

  Am următoarea problemă pe care tot am amânat-o care se manifestă la temperaturi mai mici de 25 de grade. Când e cald, totul e în regulă.
  Când pornesc motorul prima dată în respectiva zi apare un zgomot deranjant când fac următorul lucru:
  - pun în D sau în R și încep să mișc volanul, mașina începe să scoată un zgomot ca de râșniță (nu știu cum să-l descriu).
  - dacă mișc volanul în P sau N, nu se aude nimic, totul e perfect.
  - dacă mișc mașina (fiind în D sau R) iar nu se aude nimic suspect.

  Am atașat un video care surprinde situația. Se vede cum prima oară mișc roțile și nu se aude nimic și apoi când pun în R și mișc roțile începe să apară acel zgomot.
  După 2-3 minute, zgomotul dispare total, indiferent de cele explicate mai sus. De asta l-am și amânat. Când e mai frig, zgomotul e mai deranjant. Nu e un moft, zgomotul chiar e deranjant și lumea îl sesizează, sigur ceva nu este în regulă. Înafară de zgomot, vibrații nu sunt.

  Mai vreau să spun faptul că uneori, când pornesc la rece, imediat după ce pornește, se aude ca și cum demarorul încă ar încerca să mai dea puțin (se aude ca un cârâit scurt). Să fie de aici? În video-urile atașate cârâitul acela nu a apărut - e cu toane, se aude doar zgomotul celălalt mai enervant.

  Am văzut o problemă asemănătoare pe net care s-a rezolvat prin schimbarea suporturilor de motor/transmisie, le-am schimbat și nimic.
  Dacă ar fi pompa servo bănuiesc că zgomotul ar trebui să fie prezent și când mișc volanul în P sau N.

  PART 2: https://www.youtube.com/watch?v=oyW7Zb0dbRUI have a very weird noise when I start the car in the morning (usually when the temperature is bellow 20 d...

  6jeql3N0-ow">6jeql3N0-ow" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

  în al doilea video se aude mai bine:


  oyW7Zb0dbRU">oyW7Zb0dbRU" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">

  Vă mulțumesc!
  Last edited by vladi_ivans; 03-12-2020, 01:09 AM.
  Oo==oO

 • #2
  Nicio părere?
  Oo==oO

  Comment


  • #3
   Role ai verificat ?

   Comment


   • #4
    Revin cu update. Am schimbat role de ghidare, role întinzător, fulie alternator (care efectiv era blocată, nu știu cum de nu am rămas pe nicăieri cu ea), curea accesorii și pompa servo. Le-am schimbat pe toate în același timp și problema s-a remediat. Tind să cred că era de la pompa servo.
    Acum se mai aude vag un zgomot din kompressor. Am să iau un chit cu ulei, rulmenți de pe eBay și poate rezolv și acolo.

    Toate cele bune!
    Oo==oO

    Comment


    • #5
     Originally posted by vladi_ivans View Post

     Mai vreau să spun faptul că uneori, când pornesc la rece, imediat după ce pornește, se aude ca și cum demarorul încă ar încerca să mai dea puțin (se aude ca un cârâit scurt).
     Legat de acest zgomot nerezolvat, am căutat zeci de video-uri cu motoare M271 care pornesc la rece și nu am găsit niciunul care să facă la fel. Vă rog să fiți atenți la secunda 6 (la câteva momente după ce motorul pornește): https://youtu.be/IPe7C0dKqkg .

     Oo==oO

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF