Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

trepidatie plecare de pe loc

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• trepidatie plecare de pe loc

Buna seara,

La SLK-ul meu mi-a aparut o trepidatie la plecare de pe loc, duduie tare toata masina cand plec de pe loc.

Daca motorul e rece si inca e turat motorul de la soc, nu trepideaza, daca se incalzaeste incepe trepidatia. Prima data mi-a aparut la un marsarier ...apoi a mai facut de cateva ori si in viteza intai. Acum cam face tot timpul cat e calda, trebuie sa o accelerez si sa o joc din ambreiaj.

Nu vreau sa pronunt cuvantul de volanta .....dar totusi ar trebui sa faca si cand e rece....nu stiu.....

r170, 2000

N-are treaba cu volanta, cel putin eu nu cred.
    Mai degraba ai vreun rateu pe vreun cilindru.

a) ai idee in ce stare se afla electromagnetul de la axa cu came? curge ulei? nu curge?
    b) bujiile in ce stare sunt?
    c) fisele in ce stare sunt?
    d) ai ulei in carcasa filtrului de aer?
    e) debitmetrul e curat?

Ai pus-o pe tester? Daca da, da-ne eroare sa vedem ce si cum.
    Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Originally posted by morpheus View Post
      N-are treaba cu volanta, cel putin eu nu cred.
      Mai degraba ai vreun rateu pe vreun cilindru.

a) ai idee in ce stare se afla electromagnetul de la axa cu came? curge ulei? nu curge?
      b) bujiile in ce stare sunt?
      c) fisele in ce stare sunt?
      d) ai ulei in carcasa filtrului de aer?
      e) debitmetrul e curat?

Ai pus-o pe tester? Daca da, da-ne eroare sa vedem ce si cum.
      Salut, nu este volanta de doua weekend-uri merge perfect.
      Nu curge ulei, este uscat peste tot, bujiile le-am comandat acum, nu are ulei in carcasa filtrului, debitmetrul nu l-am verificat.
      Schimb saptamana viitoare bujiile, o sa ma uit si la debitmetru.
      Nu are eroare pe tester.
      Consumul este super bun, weekend-ul asta am facut toate statiunile, mers decent, consul de 6,5 %, in oras 11.

Comment

Si la mine trepideaza la plecatul de pe loc si e discul de ambreaj care nu mai prinde bine si scapa.
        Trepidatia se termina dupa ce iei piciorul de pe ambreaj ?
        Last edited by Zeus; 04-20-2016, 15:26 PM.

Comment

Originally posted by racataian View Post
          Si la mine trepideaza la plecatul de pe loc si e discul de ambreaj care nu mai prinde bine si scapa.
          Trepidatia se termina dupa ce iei piciorul de pe ambreaj ?
          La mine e altceva, duduie motorul cand face, are o intrerupere ceva pe un cilindru. Momentan e ok, merge bine, are toane.

Comment

Sa nu fie fisele vechi si obosite :P
            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Originally posted by morpheus View Post
              Sa nu fie fisele vechi si obosite :P
              am schimbat bujii, fise, acum face la rece pana se incalzeste...inainte cand se incalzea, acum pana se incalzeste....

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF