Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

450SEL W116 de vanzare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 450SEL W116 de vanzare

  Salut,

  Ce parere aveti despre masina asta, se merita revitalizata ? Este cineva doritor sa cumpere ? Masina se afla in cartierul in care locuiesc in Mandelieu .

  http://www.leboncoin.fr/voitures/733762176.htm?ca=21_s
  ML270 CDI 2004

 • #2
  Din poze pare destul de vitalizata ... la modu ca daca apari cu ea in Romania o ling pasionatii pe croamele alea ascunzatoare de cancer. Din pacate la noi se considera masina de pasionati w116 280 cu carburator si geamuri la manivela ...

  Oricum e spectacol masina. Eu as plati fara sa clipesc banii astia pe ea daca ar exista la mine in oras de vanzare pe suma asta. Bafta !

  L.E. sa mute un moderator topicul ... ca nu prea e SL ...
  Last edited by Ford_V6; 11-28-2014, 00:25 AM.
  1991 R129 300SL-24
  1991 w124 300CE-24
  1993 w202 C280
  1978 w116 450SEL 6.9
  1987 w201 190E 2.0
  1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

  Comment


  • #3
   Salut! Pe mine m-ar interesa mai ales că ești acolo și îți poți face o părere exactă despre starea caroseriei (ceea ce zicea colegul mai sus)! Dacă ai timp și disponibilitate sa imi spui mai multe detalii aici sau în privat sunt interesat! Mulțumesc!

   Comment


   • #4
    Mercedes

    Din pacate s-a vandut din prima zi.
    De obicei aceste masini sunt cautate si in Franta de colectionari sau de restauratori.

    Imi pare rau.
    ML270 CDI 2004

    Comment


    • #5
     Mda...normal! Asta este! Mulțumesc oricum! Poate va mai fi și o dată viitoare! Mă interesează și un w124 diesel doar cu aer condiționat preferabil 3.0 dacă nu e ok și 2.5 cu turbo în stare cel puțin bună! Sau w126 SEC 560 sau 500 la un preț rezonabil! Dacă apare ceva ma poți contacta pe privat! Mulțumesc frumos pentru tot!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF