Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme ABC

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme ABC

  Va rog sa ma ajutati, am a o mare dilema. Stau pe dreapta cu Sl-ul meu meu de 3 luni pentru ca, am demontat pompa tandem (ABC + Servo-directie). Am demontat-o deoarece imi curgea pe la semeringul din fata (fulie). Bineanteles, inainte de a proceda la demontarea pompei, am apelat la Autototal unde mi s-a spus ca-mi vor aduce Kit-ul de reparatie (semeringuri si oringuri). Am asteptat 1 luna si mi-au adus pompa care , bineanteles este ingrozitor de scumpa (90 milioane). Am cautat pe net si am gasit un kit de reparatie pe urmatorul site:http://www.invasionautoproducts.com/mebeabcpusek.html.
  Am dat un mail si nu mi-a raspuns nimeni (de 2 ori). Cred ca sunt tepari. Nu stiu ce sa mai fac. Cunoaste cineva o firma care se ocupa cu repararea pompelor hidraulice? Nu mi se pare ceva Nasa care nu poate fi reparat. Multumesc.

 • #2
  Cauta aceste semeringuri dupa alt producator de masini, nu neaparat mercedes.
  Exista cazuti de protrivire intre producatori la multe ansamble(exemplu intre WV si renault, fulie parca alternator, care la renault te usuca de bani iar pe WV e de 2 ori mai ieftin).
  Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
  https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

  Comment


  • #3
   Problema este daca desfac pompa si nu pot sa vad ce scrie pe semering...am pus-o. De obicei acestei semeringuri rezista la presiuni considerabile (250 bari) si nu cred ca se pot demonta fara a le deteriora. Sa iau cote...imposibil, sunt semeringuri speciale si daca gresesc o sutime...iar am pus-o. A cumparat cineva ceva de pe site-ul asta? http://www.invasionautoproducts.com/mebeabcpusek.html. ???????

   Comment


   • #4
    am avut si eu aceiasi problema, din pacate nu prea stie nimeni cum sa iti repare pompa eu am schimbato m-a costat 1000 de euro si am asteptat o luna jum dupa ea

    Comment


    • #5
     Originally posted by priest View Post
     Problema este daca desfac pompa si nu pot sa vad ce scrie pe semering...am pus-o. De obicei acestei semeringuri rezista la presiuni considerabile (250 bari) si nu cred ca se pot demonta fara a le deteriora. Sa iau cote...imposibil, sunt semeringuri speciale si daca gresesc o sutime...iar am pus-o. A cumparat cineva ceva de pe site-ul asta? http://www.invasionautoproducts.com/mebeabcpusek.html. ???????
     Buna seara, NU te mai chinui sa gasesti piese pentru aceasta pompa pentru ca nu vei gasi nimic , singura cale ,este sa pui alta pompa in loc noua sau sh in rest nimic, nici un filet de surub nu vei gasi pe piata pentru acesta piesa, sunt rare cazurile in care curge aceasta pompa ,probabil nu ai folosit uleiul corect si s-a deteriorat pompa.
     Nu iti face iluzii si nici sperante , sistemul ABC de pe Mercedes este destul de pretentios iara piesele pentru acest sistem decat la Dealer si decat cum spune producatorul , ADICA MERCEDES.
     Nu circula niciodata cu o viteza mai mare decat poate ingerul tau sa zboare..
     TEL 0722623721.

     Comment


     • #6
      Am desfacut pompa bucati si se vede clar simeringul cat si oringurile .Simeringul este produs de STEFA si are cotele: 28x40x7.6 (scrie pe el) cu functionare intre 150-200 bari. Ii schimb atat simeringul cat si oringurile si gata...trebuie sa o rezolv. In cazul in care POMPA ERA DEFECTA , atunci era nashpa, trebuia inlocuita cu totul. Cel mai mult m-am chinuit sa depresez fulia, trebuia un SDV adecvat.

      Comment


      • #7
       Da-mi si mie seria de caroserie de la masina cu pompa.
       In targoviste este o firma care repara casete si pompe dar din ce am observat mai dau si rateuri ! Trami se numeste,dar lasa-mi seria sa vad daca te pot ajuta cu ceva

       Comment


       • #8
        WDB2304751F015087.Eu nu am ce sa repar ptr ca pompa este buna, ci, doar de schimbat un simering.

        Comment


        • #9
         Poate cineva sa ma ajute? Caut un distribuitor de simeringuri de presiune. Urgent, va rog.

         Comment


         • #10
          Se poate inchide. Masina functioneaza perfect de un an si ceva. Reparatia pompei ABC aici: http://www.clubmercedes.ro/reparatie...vo-t27480.html

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF