Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

schimbare motor w129

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • schimbare motor w129

  Salutare,dupa cum suna impozitele pe 2013 ,ar trebui sa platesc in jur de 7500ron impozit pt SL meu 320/1999,cea ce consider ca este jefuitor de mult .De vandut nu se pune problema ,e my dream car ,asa ca ma gandesc serios sa ii schimb cel putin pt o vreme ,motorul .Stiu este o blasfemie dar prefer sa investesc banii in masina decat sa ii dau la stat atat de mult,asa ca ma gandesc la un 230kompresor cu cutie automata ,pare ca s-ar potrivi usor fara modificari majore.
  Daca sunteti in problema astept sfaturi .
  Multumesc frumos si Craciun fericit !

  CA NU MOR CAII CAND VOR CAINII !

 • #2
  Nu stiu cum e cu RARul la omologatul motoarelor de pe alte modele, dar SL-ul a avut din fabrica motor de 2.8. Poti incerca si asa.
  Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

  Comment


  • #3
   Pune-l pe Bulgaria si nu-ti bate joc de masina .La cite fire ai de intins.....mai bine schimba-i placa de inmatriculare . 2 suruburi pe fata si 2 pe spate .
   Impotriva vinatorii,impotriva asasinilor de animale !

   bergen_b13empfang@yahoo.de

   Comment


   • #4
    Originally posted by w124researcher View Post
    Nu stiu cum e cu RARul la omologatul motoarelor de pe alte modele, dar SL-ul a avut din fabrica motor de 2.8. Poti incerca si asa.
    De aceasi parere sunt si eu. Un transplant de 230K presupune multe lucruri ce sunt realizabile cu costuri mair sau foarte marii. Un 280 va fii cu mult mai ieftin la swap.

    Comment


    • #5
     Aveti dreptate ,m-am interesat si e o nebunie sa schimb cu un 230,vreau sa aflu daca v6 28o se potriveste cu cutia automata dupa 320 si ce adaptari implica

     Comment


     • #6
      un 230 m111 este bolt on pe cutia de viteze de m104. suporti ... sigur se potriveste ceva oem.
      1991 R129 300SL-24
      1991 w124 300CE-24
      1993 w202 C280
      1978 w116 450SEL 6.9
      1987 w201 190E 2.0
      1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF