Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum ulei 320 cdi?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Consum ulei 320 cdi?

    Salutare la toata lumea recent am achizitionat un cls 320 cdi din 2006 , sincer este o bijuterie ,insa asa cum" era si normal sa fie" , ca doar traim ro ,mi-am luat o mare teapa , care consta in faptul ca : a doua zi dupa ce am cumparat masina ,dupa ce a stat pornita la relati aprox 20 min a inceput sa scoata un fum alb,cu miros care ustura la nas...am fost la autoklass si pe la cativa mecanici pt o constatare , si am primit diverse raspunsuri de genul, schimba bujiile si calc de bujii pt ca nu isi face regerare...aiurea nu are nici o treeaba am stat cu test pe ea cand scoate fum si nimk..totul este in parametri , corectii injectore ok..filtru s-a regenerat acum cateva sute de km...altul ca ar fi fisura in chiuloasa sau bloc...sincer o sa mai urmaresc antigelul...presiune este cred eu cat trebuie sa fie,altfel bubuiau toate cele ,mai ramane ideea mea si anume ca aduna ulei la relanti ,ma gandesc la semeringuri de supape daca o accelerez scoate ff mult ..mult fum albicios apoi se potoleste ,in mers nu se vede fum doar daca sta pornita la relant si asta face dupa o catva minute bune.Precizez ca la rece porneste bine si nu scoate fum doar cand este cald motorul ..in depasiri nimik .Alte pareri au mai fost filtru de epurator care l-am "distrus" ca sa zic asa am scos furtunul care iese din el si ies gaze....am scimbat si uleiul ..era cam subtire pelicula ..degeabaa tot dispozitiv de ceata . Inainte sa schimb motorul am zis ca sigur mai sunt oameni in tara asta care vor sa ajute macar cu un sfat si eventual daca o sa fie nevoie de un alt motor poate gasesc ceva recomadari sa nu cumpar altul cu probl asemanatoare. Multumesc ff mult pentru timpul acordat.

  • #2
    Ia legatura cu colegul CL600 aici pe forum. E si el din Bucuresti si cred ca te poate ajuta.
    Sper sa se rezolve ieftin.
    E220 cdi W210, 2001

    E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124


    Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

    Comment


    • #3
      Din pacate cred ca una din chiuloase are o problema...naspa ca e v6 , la motorul asta ttrebuiesc date ambele jos si verificate la test de presiune.O intrebare daca gasesc una buna si una cu fisura trebuiesc planate ambele, sa nu fie diferente in camerele de ardere, sau merge doar una facuta? cum ar fi mai bine ?.Ma gandeam si la varianta sa iau una noua si pe cea buna sa o montez asa...Disare fff putin antigel..la cateva sute de km 300-400 pierd 100 -200 ml...Nu prea imi vine sa schimb motorul...merge ff bine asta ,sine stie ce iau de la dezmembrari..si nu e cazul, are 180000 km...

      Comment


      • #4
        Ms mult ,am fost la el...zicea sa faca ceva teste ..nu spun care din respect pentru munca omului(Daca o sa-mi dea acceptul detaliez spre binele forumului).Insa eu cred ca-i din chiuloasa

        Comment


        • #5
          Revin, e destul de complicat...n-au nimic chiulasele,ma indrept catre ulei..cred ca papa ulei,o sa schimb simeriguri supape.Cunoaste cineva un mecanic care sa le schimbe fara sa dea chiulasele jos..n-as vrea sa umblu in motor..Ms

          Comment


          • #6
            Turbosuflanta stricata. Fum la relanti si in accelerare/sarcina fara .... 90% asta este problema.
            1991 R129 300SL-24
            1991 w124 300CE-24
            1993 w202 C280
            1978 w116 450SEL 6.9
            1987 w201 190E 2.0
            1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

            Comment


            • #7
              Am rezolvat problema de ceva vreme insa scriu aici rezolvarea pt ca este destul de simpla insa sunt putini care stiu, pentru cei care au fum albicios in relanty dupa cateva minute de stat cu motorul pornit dar in mers NU ,de vina sunt injectoarele,nu conteaza daca pe star le da ok ...nu are legatura cu turbina.Eu am rezolvat 2 probleme mari la cls: 1 fumul alb si 2 limitarea de care se plang multi.Stiu ca se poate limita in principiu de la orice defect pe motor/cutie, insa daca masina da si un pic "in nas" si NU da eroare pe cutie sau da vina pe egr sau actuator si apoi se limiteaza este de vina tubina.Asa ca mi-am schimbat la Autoklass injectoare,turbo, galerii evacuare si e ok .Ce m-a dezamagit este faptul ca m-am dus eu la reprezentanta cu solutia la faza cu fumul(adik nu stiau de la ce este),la problema cu limitarea mi-au dat ei defectul(dar acolo a dat pe star eroare de egr ,pe care l-au verificat si era ok).Pt cei curiosi pret total cu manopera cu piese vechi la schimb cu discount 20000 lei ( pret fara reduceri era ff mare numai turbo este 15000 lei pret de lista ,aici au fost ff ok mi-au facut ff multe reduceri ) plus 1600 lei o baterie noua.Acum merge brici.Succes

              Comment


              • #8
                Cam aceeasi problema o am si eu la Sprinter fum alb doar la relanti cand e rece nu da in nas trage de nu iti vine a crede...Momentan nu il folosesc insa pe Star turbina o vedea ok.O sa incerc varianta ta.
                Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

                Comment


                • #9
                  Salutare tuturor! Dețin și eu un CLS320 CDI. Cum pot afla nivelul uleiului? M-am uitat și pe youtube dar fără niciun folos. Poate cei de pe aici au mai întâlnit problema asta...

                  Aștept rezolvare sau un sfat.
                  în link-ul de mai jos, țin să vă arăt că am făcut exact cum este arătat, dar fără niciun folos. Mașina este din Germania dar nu înțeleg ce anume trebuie făcut.


                  You do not have permission to view this gallery.
                  This gallery has 1 photos.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF