Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vreau sa cumpar un Mercedes CLK

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa cumpar un Mercedes CLK

Vreau sa-mi cumpar un Mercedes CLK. Ce sfaturi imi dati? Spre ce motor sa ma orientez?

Ai grija cum tastezi...nu suntem pe messenger aici.
    Last edited by 300zxtt; 01-23-2010, 15:25 PM.

Originally posted by ag16edi View Post
    Vreau sa-mi cumpar un Mercedes CLK. Ce sfaturi imi dati? Spre ce motor sa ma orientez?

Ai grija cum tastezi...nu suntem pe messenger aici.
    Salutare. Daca vrei un w208 cea mai buna alegere luand in considerare motor(capacitate cilindrica), consum, putere cred ca e un 230 kompressor(2295 cm, 14l/100 km urban, 193 cp). Daca vrei un w209 eu as opta pentru un 320 cdi.
    Eu am un 230 kompressor din 1998 si sunt multumit de ea. Dupa 06/2000 motorul dezvolta 197 cp.

Comment

Cat consuma un CLK 230k urban, consum real? Calculat, nu cel afisat pe bord pt ca acel consum eu unul il vad irelevant, e o medie si te poate induce in eroare.
      Last edited by no problem; 05-23-2010, 18:39 PM.

Comment

ti l pot vinde eu clk320 cu un consum de 15 in oras la proba.mult stiu dar stai in fata

Comment

0760348887

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF