Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLK 200 Kompressor ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CLK 200 Kompressor ?

Numele meu e Corneliu!
    De curand un prieten al meu mi-a spus ca are de vanzare un Mercedes CLK 200 Kompresor decapotabil, din anul 2001. Eu am zis ca as vrea si eu sa vad masinuta , si cand am vazut-o am fost lovit asa de un sentiment ciudat , care cred ca l-ati incercat si voi atunci cand ati vazut o masina deosebita. Ce mai, pe scurt mi-a picat cu tronc!
    Pana aici toate bune .Masina are 120 000 km reali, nu e dat kilometrajul inapoi.Are de asemenea si carte service. De aratat, arata foarte bine, singura problema ar fi aceea ,ca masinuta a avut bara de spate si portbagajul usor lovite.
    Eu am vorbit cu amicul meu si voi lua masina imprumut sa merg in concediu, urmand mai apoi sa ma decid daca facem tranzactia.
    Cu toate acestea as vrea sa va intreb cum se prezinta aceasta masina ca rezistenta, costuri de intretinere, consum, daca se gasesc piese second hand sau nu, daca AM sunt bune , si daca aceasta masina e defectuoasa?
    Pentru mine e importanta parerea voastra , a posesorilor de Mercedes Benz, deoarece afland mai multe opinii imi pot forma si eu o idee.
    Promit cat mai curand sa va adus si poze cu masinuta.
    Cu respect Cornel

Pai la pret ne-am vorbit la 10 000 de euro. Iar plata o fac 4 000 Euro pe loc si apoi rate de 500 Euro timp de 1 an. Mie mi se pare onorabil avand in vedere ca o sa am si rate. Un lucru important este acela ca valoarea masinii ramane destul de mare in timp avand in vedere ca este Mercedes.Spre deosebire de alte marci unde valoarea scade mult mai mult.

Comment

Atunci e super . O sa o iau la proba si o sa ma dau cu ea in concediu si o sa vin cu poze si impresii. Multumesc fain mult pentru sfaturi si ganduri bune.

Comment

Ideea e ca eu am mai vazut alte autoturisme pe autovit si sunt cam la 11 000 Euro , si stim cu totii ca masinile de acolo sunt toate pacaleli, cu 300 000 km si probabil busite si reparate. M-am uitat si pe siteul german mobile.de si pretul este cam la 11 000 Euro masina asemanatoare. Daca mai punem drumul 1000 Euro si cheltuielile cu RAR si inscrisul cred ca se ajunge la 12 500 - 13 000 euro. Adica mult peste 10 000 Euro. El mai are de vanzare si un BMW 325 Cabrio, dar mi-a zis ca nu imi recomanda deoarece sunt cam defectuoase, si nu au calitatea Mercedesului. Am mers cu BMW-ul si mi-a placut, dar mi-a spus ca e incomparabil mai bun Mercedesul, mai stabil , consum mai mic (are 6 trepte), mult mai silentios, mult mai confortabil. Asa ca astept cu nerabdare concediul.

Comment

De ce nu gasesc si eu asa un prieten? Si mie imi plac mult CLK`urile prima generatie! Unii le considera urate dar pt. mine sunt imbinarea perfecta intre sport si eleganta! Sper s`o achizitionezi si sa te bucuri de ea... si baga poze sa vede si noi...

Comment

Din pacate o sa mai dureze putin pana o sa am si poze cu masinuta. Momentan sunt prins cu o gramada de treburi si pana pe 20 August nu cred ca voi putea sa am poze, pentru ca nu am timp.
            Adevarul este ca ai dreptate , aceata masina este eleganta , si cam distruge mitul masinilor neincapatoare , cu 2 usi. Pe locurile din spate este suficient loc pentru 2 domnisoare ( doamne inca nu calatoresc cu mine), iar in fata 2 barbati inalti pot sta foarte confortabil.
            Multi cunoscuti spun ca e altceva cu 4 usi la masina, probabil pentru interventii sau pentru exersarea coboratului in timp record din masina. Eu unul nu am aceste complexe si cred ca 4 adulti pot calatori foarte confortabil in masina.
            Adevarul este ca forma acestei masini este clasica , iar mie asemeni bautorilor de vin ce apreciaza un vin dupa vechime , imi plac formele mai clasice. Actualul CLK este mult prea sportiv pentru mine, si in fond masina decapotabila este pentru plimbare , nu pentru concurs. Cine isi inchipuie ca aceasta masina este pentru drifturi si liniute se inseala, aceasta masina reprezentand rafinamentul si placerea condusului in amurg de seara. Adevarul este ca masina este o adevarata bestie cu performante deosebite , insa eu nu pentru acest lucru o voi lua.
            Imi place siguranta, confotul , designul si sunetul motorului. Eu zic, ca sunt suficiente calitati ca sa te innamorezi de o masina, nu?

Comment

Da sa fiu sincer, eu sunt pasionat de masini vechi, insa bugetul nu imi permite sa imi iau o decapotabila din 1937. Imi voi lua o masina care sper din suflet ca va ajunge si ea clasica. Momentan o iau ca sa merg cu ea , si in acelasi timp sa imbin placutul cu utilul.Cu parere de rau trebuie sa spun ca pe acele vremuri masinile si femeile aveau aceleasi forme unduite si placute la atingere. Din pacate acum , tot ceea ce apare e comercial.
              Iata o poza a unui MERCEDES-BENZ-540 K KURZ 1936-1939

Comment

Ideea e sa nu fi fost lovita in spate de ii stau strimbe semnalele fatza...occhio la ce cumperi..

Comment

Da , asta cam ai dreptate, dar tocmai de aceea o iau de la un amic foarte bun , si mai multi prieteni imi pot da referinte despre masina. Daca era pe autovit sau vanduta de samsari as fi fost mult mai circumspect. Ideea e ca as fi facut diagnoza la un centru mercedes. Dar nici acolo nu poti fi sigur pentru ca am auzit ca se fac smecherii si la reprezentante.
                  O iau la proba , o testez, poate ne vedem , cei care vreu' sa-si dea o parere , si apoi inarmat cu sfaturi de la toata lumea sper sa iau decizia corecta.
                  Oricum va multumesc din suflet pentru gandurile bune, si pentru bunavointa.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF