Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLK 220 cdi sau 270

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • CLK 220 cdi sau 270

  Salutare baieti, am cont pe acest forum de mai bine de un dar sunt tipul de persoana care citeste si nu prea comenteaza.

  Am un buget de 8000+- euro pentru o masina si m-am orientat catre un clk max 150k km.

  Am urmatoarele intrebari legate de motorizare. Am vazut pe net cum ca ar fi primit un facelift in 2005 unde s-a schimbat consola centrala, bumper si motorizarile (s-a adaugat 320cdi, 220cdi +benzinare si nu s-au mai pus 270cdi si alte benzinare)

  Acuma nu stiu, am gasit pe mobile si 270cdi cu consola centrala de facelift, modele de prin al 2004 final 2005.

  Voi ce imi recomandati, un clk 270cdi de prin 2005 cu consola centrala tip facelift mai putin dotat sau un 220cdi 2006+ dotat?

  La consum tot pe acolo bate si extra si urban, mai rapid 270 cdi cu o secunda dar nu sunt vitezoman deci nu asta conteaza

  Fac saptamanal 300km extraurban, si in weekend ma plimb prin oras putin.

  Voi ce ati alege, argumente pro/contra pentru fiecare motorizare care v-am prezentat-o. Cu 320 cdi depasesc bine bugetul sa gasesc unul frumos.

 • #2
  Despre motor 2,7 cdi iti pot scrie mai multe volume decat operele lui Marx !!
  Am avut pe doua Sprintere ( sa ne intelegem de la inceput, este exact acelasi motor folosit pe oricare model de Mercedes turism !!!! ) unul a cedat pe la 1,5 mil de km unul a ajuns pe la 1,2 milioane de km!! Este legendar,de neuitat si de neinlocuit pana in ziua de astazi !!
  In zilele de astazi, polonezii si mai nou si romanii au inceput sa puna acest motor pe Sprinterele din ultimi ani, disperati de motoarele de 2,2 cdi care sunt cam dezastru !!Si aici vorbim de conditii de utilizare aspre, lucru care nu o sa fie cazul la tine !
  Asa ca, as merge pe un 2,7 cdi, cumparat de preferat din Germania cu revizii doar la Mercedes si cu km verificabili, indiferent cat de multi ar avea !!Dupa care, cum il ingrijesti asa il ai mai departe ! Eu am cumparat masina cu 465 000 de km in bord,revizii la Mercedes, am vandut-o la 730 000 de km si am schimbat o pompa de apa si un termoflot (radiator de ulei), in rest ulei si filtre !!La 700000 de km aveam injectoarele originale cu valori 0 ( zero) pe tester !!Eu radeam si spunem ca poate nu are injectoare si merge pe...carburator !!
  Cam atat despre motor, despre modelul in sine,las pe altii sa vorbeasca... Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Salutare , eu am un E 270 CDI , mașina e vis , motorul ca nou la 217000km , valorile injectoarelor sunt la 0. Fără griji mergi pe un 270 dacă ai istoric ! Bafta !
   Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

   Comment


   • #4
    La 270 controleaza bine cutia, daca e automat.

    Comment


    • #5
     Se multumeste tuturor. Am facut o decizie, o zi buna va doresc!!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF