Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLK simplu sau CLK Kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • CLK simplu sau CLK Kompressor

  Buna ziua, dragi colegi si posesori ai autoturismului marca Mercedes-Benz!
  De cateva saptamani tot urmaresc anunturi pentru achizitionarea unui CLK maxim din 2001 benzina! Sunt fan acest model ,,ochios``. Am avut un E class 200 benzina automat din 99 cu care nu am intampinat nici o problema tehnica. La fel imi doresc si un CLK , numai ca nu stiu ce motorizare este cea care are anduranta si problemele mai putine. Din experienta voastra, ca si posesori de CLK ce imi puteti recomanda, un motor simplu sau cu kompressor? O motorizare 200 sau 320 ? Mentionez ca imi voi asuma consumul de benzina si impozitul, numai sa fac o alegere buna ! Multumesc frumos, si kilometrii multi fara probleme !

 • #2
  Salut,
  Eu am 2,3 compressor si sunt foarte multumit. Masina are demaraj foarte bun. Daca prinzi un 2.0 compressor este varianta optima pentru impozit si alte taxe. Recomand compressor. La 3,2 o sa te usture la impozit. Bafta

  Comment


  • #3
   Și eu aș 2.3 kompressor. Nu e nici impozitul nesimțit de la motorul de 3 litri și nici nu doarme în drum ca și 2.0 aspirat.
   Sigur ca un motor este doar atât de bun pe cât a fost întreținut dar având în vedere întrebarea ma gândesc ca dorești putere și ca atare vei fi dispus sa repari una alta dacă masina nu e tocmai in cea mai buna stare.
   Caii putere decedați ii mai reînvii, dar pe cei inexistenți nu ai cum să-i transplantezi.
   E220 cdi W210, 2001

   E320 W210, 1997
   C180 W202, 1994
   W123 200D, 1978 cu inima de W124


   Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

   Comment


   • #4
    Salut, detin versiunea 200 Kompressor, dar pe Clasa E.

    Cum spunea colegul anterior mie, caii lesinati ii mai reinvii cu un redbull, caii-inexistenti ....

    Am 200 Kompressor de 4 ani si aprox. 50,000 km, fara nici cea mai mica problema tehnica. Avand in posesie si alte masini, cu greu as mai alege ceva fara "kompressor", creaza dependenta, sa stii. Ai putere instant, liniar, fara smuncituri.

    Consumul este decent, zic eu. Mie imi ia cam 13-14 litri in oras - destul de aglomerat (totusi Clasa E ar tb. sa fie mai grea decat CLK), iar in exterior 7-8 litri.

    Observatie: un compresor defect, huruie si vajaie, nu-ti livreaza puterea liniar.
    1963 Simson SR2E
    1990 Mercedes W124 250d
    2001 Mercedes W210 200K
    2005 Mercedes W211 220cdi
    2018 Suzuki Baleno

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF