Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

achizitie clk 200 kompresor sau clk 200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• achizitie clk 200 kompresor sau clk 200

salut!as dorii sa imi cumpar un mercedes clk200 si am 2 variante
    clk 200 kompresor sau clk200 de 136cai an 2000!as vreea niste detalii in legatura cu consumul si probleme la motor!

Salut Alex!
    Iata ce pot spune eu despre clk 200 (w208) 2000 cmc, 136 cp, cutie automata,
    anul fabricatiei 2000:
    -km parcursi 196 000 dintre care 50 000km in ultimii 3 ani. Nu am avut nicio problema la motor, a mers, merge si sper ca va mai merge mult timp perfect. Nu a avut nevoie de vre-o interventie (si sper ca si de acum incolo sa nici nu aiba ).
    -consumul de carburant(benzina):8-9 L% in afara, 10-12L% in oras (Bucuresti).
    Astept si alte intrebari, daca ai.
    http://www.w204.ro

Comment

Ms mult de informatie......as mai avea o intrebare!la un kompresor ii aprins un bec in bord,primul de dupa becul de la indicare apa parbriz.oare de la ce ii ala?Mentionez ca ii cu kompresor motoru dar trage ca unu de 120cai maxim!!!

Comment

Descrie cum arata martorul aprins.
        Arata cam ca in poza?
        Attached Files
        Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Multumesc de informatiile oferite....am achizitionat un clk 200 din 99' 141kw cutie automata si sunt foarte multumit de el!

Comment

Brava!
            Sa-l stapanesti sanatos!
            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF