Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme clk

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme clk

    Am achiziționat un Mercedes clk200 kompressor ( 1.8 163hp) model 2003 cu instalație GPL Landi Renzo. Am pus-o pe tester la achiziționare și aveam doar o eroare la alarma. După achiziție am schimbat urmatoarele: ulei motor/filtru, curea accesorii, role întinzătoare, rola alternator, perii electromotor, antigel, discuri/ plăcute fata spate, brate, bielete dir/stab, valva lichid racire(pierdea apa prin spatele motorului), oringuri senzori axe cu came, pompa de benzina(magnetti marelli). Țin sa precizez ca am un stil de condus sportiv. După aproximativ 11000km mi s-a aprins check engine. Motorul merge ok, am pus-o pe tester și am următoarele erori (poze). Ma puteți ajuta cu niște sfaturi?
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 3 photos.

  • #2
    Toate pozele sunt la fel, si zic ca ambele butoane de actionare a geamurilor electrice de pe fata si cel de pe spate dreapta nu functioneaza sau sunt in scurt. Interesant stil de mers sportiv, daca se strica si butoanele de la geamuri...




    Dragos

    Comment


    • #3
      Ma interesează erorile P0020 și P0127 in special, am scris tot istoricul mașinii și am pus poze la toate erorile. Dacă te-ai blocat la prima poza asta e. Geamurile funcționează mulțumesc frumos, doar au eroare și nu știu de la ce.

      Comment


      • #4
        Pe telefon am avut trei poze identice. Adica prima de trei ori. Probabil incompatibilitati intre noua platforma si ce am eu prin telefon...


        P0020 zice ca axul cu came pe partea de evacuare nu se afla in pozitie corecta, si de acolo rezulta un reglaj continuu, fara a gasi pozitia aferenta sarcinii.
        P0127 zice ca autoadaptarea formarii amestecului nu functioneaza corect, si de acolo amestec prea bogat la sarcini medii.

        B1085 si B10A0 zic ca senzorii de nivel combustibil din partea stanga, respectiv dreapta a rezervorului ar fi defecti sau partea de cablaj (firele lor) ar fi intrerupta sau in scurt.


        Legat de geamuri, nu stiu ce sa zic. Ori electronica nu le simte complet inchise sau deschise si de acolo erorile, ori mergi tu mai repede decat pot geamurile sa se miste...




        Dragos

        Comment


        • #5
          Motorul merge absolut perfect, pornește la sfert, nu bate nu troncane, singura problema e la kickdown, când ajunge pe roșu își ia eroare (sta 2 sec pana schimba și când schimba îmi da un șut) și apoi merge eronat motorul(în 3), opresc pornesc totul ok. Am fost la 3 service-uri toate mi-au spus la prima eroare ca e Sarita distribuția de la punct, și la a 2 a ca e de la debitmetru dar s-ar putea sa fie erori stocate și dacă le șterg sa dispară. Acum nu știu pe cine sa cred, am programare săptămână viitoare la alt service. Cele de la pompa nu ma interesează ca a fost scoasa cu borna pusa, geamurile nici atât.... Nu cred ca e Sarita de la punct distribuția atâta timp cât motorul merge perfect de la 0 la 220 (fără sa ajung pe roșu)

          Comment


          • #6
            Nu e sarita de la punct, inca. Variatorul axei de evacuare este bolnăvior, dacă zici că nu ai zgomot de lant rapait dimineața.
            http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


            www.mbretrofit.ro

            Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

            Comment


            • #7
              Cl600 exact asta era, multumesc pt raspuns s-a rezolvat!

              Comment


              • #8
                Detaliaza, sunt multi p'aici cu tipul ăsta de motor.
                http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


                www.mbretrofit.ro

                Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

                Comment


                • #9
                  Era acel variator. Eroare isi ia din cauza unui missfire pe injectorul 4 de gaz(doar cand ajung pe rosu), pe benzina merge perfect... am ramas cu eroarea 201c-001 si cu check-ul aprins, din ce am inteles din cauza gpl-ului.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF