Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

CLK 230 Kompressor pornire

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Titel View Post
    Ei propun sa schimbi tot mecanismul sa scape de stres ,cred ca problema este ferodouri saboti-actionare.
    Multumesc pentru sugestie.
    Pare ca cei de la AutoKlass au facut ceva(adica au reglat/ajustat) dar nu mi-au spus.
    Am hotarit intr-o dimineata sa ma duc la un service de cartier sa vad si eu cu ochii mei ce este acolo, dar mi-am spus sa mai verific inca o data ciudata frana de mana, si am gasit surprins ca tinea comparativ cu starea anterior prezentei la AutoKlass.
    Am ajuns la o statie ITP, a verificat frana si mi-a spus ca tine cu un coeficient de 36% iar minim acceptabil este 16% !.

    Astfel concluzionez:
    1. AutoKlass are standarde de verificare superioare si au facut tot ce au putut sa tranga frana prin ajustari...etc, explicandu-mi ca trebuie schimbat totusi mecanismul.;
    2. Au vrut sa mai incarce in factura cu 1700 RON suplimentar uite asa...!.

    Mecanicul de la statia ITP Vitan mi-a spus asa repede ca ar fi o mica problema ca nu prea revine pedala de frana de mana, si sa nu ramana infranata(dar nu cred ca este cazul deoarece atunci cand frana este trasa nu poti merge deoarece scoate un beepait puternic din bord ...), si ca discurile pe spate sint departe de a fi uzate... .

    Mai departe ma voi duce la RAR asa.

    Deci cam asta la mine.... .
    Merci.

    Comment


    • #17
      Eu va recomand sa evitati serviceurile de reprezentanta si sa gasiti mecanici privati priceputi care nu iti cer 20 de milioane pe nimic sau 150 ron pentru o diagnoza care nici macar nu e interpretata corect.

      Comment


      • #18
        In primul post cred ca e problema legata de imobilizator/cheie, nicidecum de interval service. Banuiesc ca nu mai e de actualitate, dar pt referinte viitoare..

        Comment


        • #19
          In cazul meu , problema de pornire rezolvata doar prin : ...schimbare ulei motor cu ulei Mercedes-Benz cumparat de la ..ironic, Autoklass.
          Atit s-a facut. Am schimbat la alt service, respectiv Augsburg International. Am stat langa mecanic mereu. Nimic altceva nu s-a facut. Acum functioneaza impecabil.
          Avea Mobil. Nu stiu de ce, dar pare ca neamtul a pus mereu Mobil, sau cel putin asa scrie in cartea service. Nu exclud si sa fi mers cu ea mereu asa, insa nu ma pricep la mecanica. Poate doar cand s-a uzat uleiul sa fi aparut problema, desi avea service facut la timp conform cartii, la un service foarate serios din Germanaia , Stern Partner, care are baze in mare in nordul Germaniei.
          Si cand ma gandesc ca Autoklass service vroia sa-mi schimbe calculatorul de motor cu oferta de 3300 RON pentru ca "s-a deteliorat". Am spus ca si eu sint calculationist, si un calculator ori merge ori nu merge. Macar aici am nimerit-o .
          Last edited by SomeOne; 11-17-2015, 19:16 PM.

          Comment


          • #20
            Salut. Atentie frana de mana la clk nu are nici o treaaba cu discurile.Frana de mana e pe saboti si tambur si se gaseste in interior atunci cand demontezi discul. Da pe spate are disc si tambur la amandoua roti.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF