Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes CLK Suspensie sport

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes CLK Suspensie sport

Stie careva o oferta de arcuri si amortizoare sport pentru modelul din '97 ?
    | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

recomand amortizoare BILSTEIN B6 dar cu arcurile normale.Sau BiLSTEIN SPORT(mai scurte)cu arcuri scurte)Pot procura orice.........

Comment

pai cu arcurile normale nu cred ca o cobori deloc.La ce pret ajung arcurile si amortizoarele scurte...ce firma...etc
      | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

DEPINDE cit vrei sa cheltui pe asa ceva.Preturile pleaca de pe la 400-pina pe la 2000/set 4 amortizoare si 4 arcuri.

Comment

sal.am un clk din 2004.as dori sa cumpar arcuri si amortizoare sport sa o cobor putin?ma poate ajuta cineva?

Comment

cum gasesc timp iti trimit pe pm o oferta clara..

Comment

merci..asteptsi daca stii si o oferta te tunning exetrior nu m-as supara(praguri,spoiler...)

Comment

ptr exterior nu ma bag ptr ca sunt doar gunoaie.....si nu imi stric numele procurind gunoaie....personal de luat e doar kit original AMG ptr masina ta,dar costa o tombola....

Comment

Kleeman fac niste suspensii sport bune pentru CLK, intrati pe site-ul lor si veti gasi acolo oferta.

Comment

Salut!
                    Pentru cine mai citește,
                    Eu am pus wietec, doar arcuri si a coborat 5 cm pe fata si 4 pe spate, nu sunt rele cu toate ca e putin mai rigida,nu ca mizeriile de fk dar nici nu se compara cu suspensia reglabila pe înãlțime si duritate kit cu arcuri si amortizoare wietec care este mai confortabila decât originala.
                    Spor la modificat.

Comment

Salut,
                      Ai dreptate, eu am montate weitec pe un W203 si sunt foarte multumit. Intr-adevar masina este un pic mai rigida, dar are o stabilitate minunata.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF