Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

clk 200 kompressor consuma 18%????

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• clk 200 kompressor consuma 18%????

Salutare, vroiam sa va intreb daca si masinile voastre au luat-o razna cu consumul de cand a dat frigul. Masina mea, CLK 200, w209, consuma bine in general, 10-11% dar acum de cand e frig rau consuma exagerat adica 18%. E normal?
    Ce parere aveti si ce ma sfatuiti?
    Last edited by cutaresku; 04-07-2012, 00:17 AM.

Pe cati km ai inregistrat consumul asta?
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

pai am pus benzina de 100 de lei...adica vreo 18 litri...si am parcurs 100 de km...in oras...

Comment

Sal. mie imi consuma 15....daca nu ma agit

Comment

E enorm, mie imi consuma 10-11 babeste si undeva pe la 12-14 daca ma infing in ea, intr'adevar nu e kompressor dar 18 mi se pare exagerat.
          http://www.clubmercedes.ro/vand-clk-...08-t27693.html

Comment

toomy,esti offtopic,aici se vorbeste despre kompressor...Eu zic ca e normal,cu mici variatii.....

Comment

Am avut si eu un E 200 Kompressor, luat de nou de la Autorom. consuma ca dracu in oras si afara la o viteza de 200...220, lua 15 %. Eu zic ca e normal consumul, parerea mea.

Comment

salut. e normal un 14, 15 maxim . verifica evacuarea, sondele, parerea mea
                Dezmembrari Auto Mercedes-Benz Alba-Iulia Sos. De Centura Contact : 0743 462 289

Comment

Al meu clk W208 Kompressor varianta de 163 cp(jante 16" cauciucuri Vredestein iarna) care are 2000cmc consuma 14% in Bucuresti acum iarna spre deosebire de al tau 1800cmc care ar trebui sa fie si de generatie mai noua, si mai usor si mai mic la capacitate, deci e un pic cam mult.....ce roti ai? , tie consumu iti iese mare de cand ai pus cauciucurile de iarna ?ce marime si ce firma sunt ,,stii ca si cauciucurile noname ridica consumul? , am patit-o la un Sprinter...

Comment

Originally posted by Caponew202 View Post
                    salut. e normal un 14, 15 maxim . verifica evacuarea, sondele, parerea mea
                    LOL mesajul are peste 1 an , m-ai indus si pe mine in eroare..

Comment

Working...
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF