Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrebare roata de rezerva R18 Mercedes

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Intrebare roata de rezerva R18 Mercedes

  Detinem un CLA 2017, am luat masina SH, are spatiu pentru roata de rezerva, insa ori nu a fost livrata, ori nu au dat-o, nu mai conteaza acum

  Din ce m-am informat nu s-ar mai vinde cu roata de rezerva. Ideea pentru care intreb este legata de faptul ca nu are roata de rezerva si vrem sa parcurgem toata Turcia cu masina si parca nu as merge fara, doar ca nu prea stiu de care sa cumpar si cum ar fi prinderile la roata si pe unde sa mai intreb. Am inteles ca ar fi prinderile 5x112 ? Si tocmai ce am montat acum 2-3 sapt anvelope noi, nu m-am uitat, am fost ca prin branza...

  Ati putea sa ma ajutati (cei care va pricepeti) daca merg si variantele clasice SLIM? Am gasit pe OLX, dar nu stiu cat se si potriveste, poate ma puteti ajuta cu ceva exemple. Pentru locul din portbagaj as prefera una "clasica SLIM" .

  Fiind profan si nemaiavand incidente de pene (desi conduc din 2007) o sa va rog daca ma mai puteti ajuta cu ceva informatii sau sa-mi confirmati la ce m-am gandit:

  - sa achizitionez si un compresor
  - kit de reparatii (dar de care? stiu ca mercedesul are ceva proprietar)
  - bana sau cum se numeste pentru a desface prezoanele?
  - cric

  Am deja 2 triunghiuri reflectorizante, am kit medical si extinctor, should be ok on this part...

  P.S. se pare ca nu a venit cu roata de rezerva -> https://www.mercedescla.org/threads/...re-tire.18873/
  Last edited by merlinboy; 07-06-2021, 19:58 PM.

 • #2
  Eu am un kit dinasta https://anunturi-auto.4tuning.ro/com...cla-20983.html Contine compresor si un bidon cu solutie de etansare. Nu e prea bun pentru ca la o pana bagi lichidul in roata cu ajutorul compresorului, acesta etanseaza (gaurile mici) si poti circula dupaia cu viteza mica pana la o vulcanizare, dupa care poti sa arunci cauciucul.
  Alta varianta ar fi sa ai un compresor, un kit de pana dinasta https://www.emag.ro/kit-pentru-repar...ch-Action=view dar si un cric in cazul asta. Cu acest kit poti repara cauciucul fara sa mai mergi la vulcanizare dupaia (si ei repara tot cu aceeasi metoda in general). Nu se pot repara gauri imense sau taieturi laterale.
  Dar ma enervezi, cum adica n-ai avut nici o pana din 2007? Ai umblat numa pe asfalt? Eu am avut sute prin santierele din Italia, deci nu pe asfalt.
  Da 5x112 https://www.ejante.ro/c/jante-aliaj/...7&car_type_id=

  Comment


  • #3
   Daca iti zic Mint si eu, am gasit la un G7 o pana de la un restaurant pe Basarabiei, dar era vulcanizarea la int cu Campia Libertatii, am mers asa 1km si aia a fost Nici nu iau in calcul, nu am facut nimic. Ideea este ca eu sunt din Bucuresti si nu pot sa zic ca am facut mai mult de 10 hai 15k maxim km pe an, iar majoritatea drumurilor prin Bucuresti (din pacate), si sunt genul care nu da goarna, nu merge tare, e mai atent la gropi/canale, etc. Nu a fost sa fie. Dar stii cum e, te plesneste cand ti-e lumea mai draga si parca vad pe vreun camp nenorocit in maica Turcie sa am vreo neplacere

   Chiar nu stiu ce sa zic cu roata de rezerva, kiturile astea ma cam lasa rece, am mai citit mai demult si sunt plusuri si minusuri + ca nici nu ma pricep. As fi luat o roata de rezerva SLIM . S-ar potrivi daca ar fi si pe 17 pana la prima vulcanizare? Prinderea asta 5x112 (parca asa aveam si la audi) stiu ca mai e legata si de o distantare suplimentara, sau e doar standard si dupa asta trebuie sa ma uit ? Adica 5x112?
   Last edited by merlinboy; 07-07-2021, 12:46 PM.

   Comment


   • #4
    Alta distanta e ET-ul, care arata cat de tare iasa sau intra roata in afara caroseriei, dar la roata slim nu conteaza din cate stiu. Oricum du-te la un srot si o si incerci.

    Comment


    • #5
     Am gasit o varianta pe R17, sper sa fie ok, anyway nu vreau sa ma duc sa fac pana, dar sa fie acolo "just in case"

     Comment


     • #6
      Salut!

      Poti sa cauti o roata identica cum ai tu pe masina, exact cum am facut eu, sau poti face o incercare fiind din Bucuresti pe str. Moinesti la colt cu Bd. Timisoara erau niste baieti care aveau stive de roti dinastea slim, parca voiau 100euro pe una.
      Mergi la ei o si probezi ca doar e vulcanizare.
      Să știi să lupți când vrei să ai.
      Să nu regreți când pierzi sau dai

      Comment


      • #7
       Am luat una de pe OLX cu 300 lei, probata, totul ok, insa nu intra perfect in spate, probabil dupa ce ne intoarcem o voi vinde si eu la randul meu Tie cum iti sta? si multumesc pentru sfatul cu Moinesti, stiu de care zici

       Comment


       • #8
        Cu cea pe 16 imi sta bine, cea pe 17 imi ridica putin podeaua aia de la portbagaj, dar nu deranjant, am o tavita de cauciuc, nu se sesizeaza ca e ridicata.
        Să știi să lupți când vrei să ai.
        Să nu regreți când pierzi sau dai

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF