Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar rezistor climatizare sau aeroterma W 210 - '97

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar rezistor climatizare sau aeroterma W 210 - '97

Cumpar rezistor clima automata cod BOSCH - 9140010179 sau B - 90.943.02.385 / sau aeroterma completa pentru W210 - 97

Piesa centrala este importanta. Noua este o gramada de bani. Originala. Neoriginala nu se justifica ca se defecteaza in functie de cat noroc ai. Vezi ca piesa centrala este identica pe multe modele (W202, W124 cu facelift, W208, W140, W129). Doar cablajele difera. Eu am avut aceeasi problema pe SL si mi-am luat de W124 si a fost 300 de lei (negociat de cine trebuie si cu vanzatorul nestiind pe ce masina il pun - i-am zis ca am un W124 fost taxi). Legat de mutatul firelor de pe un regulator pe celalalt: ai nevoie de un pistol de lipit foarte puternic. Ai grija la montaj, de asemenea, pentru ca trebuie sa pui pasta conductoare de caldura ( pasta care se pune intre cooler si procesor la calculator) intre radiator si regulator.

P.S. O sa dau maine un telefon unui prieten sa vad daca mai are asa ceva prin garaj. Te anunt maine seara.

Comment

0743.46.22.89 nr asta poate te ajunta avem dezmembrari mercedes originale

Comment

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
        Piesa centrala este importanta. Noua este o gramada de bani. Originala. Neoriginala nu se justifica ca se defecteaza in functie de cat noroc ai. Vezi ca piesa centrala este identica pe multe modele (W202, W124 cu facelift, W208, W140, W129). Doar cablajele difera. Eu am avut aceeasi problema pe SL si mi-am luat de W124 si a fost 300 de lei (negociat de cine trebuie si cu vanzatorul nestiind pe ce masina il pun - i-am zis ca am un W124 fost taxi). Legat de mutatul firelor de pe un regulator pe celalalt: ai nevoie de un pistol de lipit foarte puternic. Ai grija la montaj, de asemenea, pentru ca trebuie sa pui pasta conductoare de caldura ( pasta care se pune intre cooler si procesor la calculator) intre radiator si regulator.

P.S. O sa dau maine un telefon unui prieten sa vad daca mai are asa ceva prin garaj. Te anunt maine seara.
        Nu este la fel ca al tau. Difera ca de la cer la pamant.
        Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Originally posted by popeye_pmm View Post
          Nu este la fel ca al tau. Difera ca de la cer la pamant.

Dap... Mea culpa. M-a luat valul. Imi amintesc acum ca cel de W210 are alta forma si e incastrat in radiator. Don' Marian, o bere fara alcool duminica la intalnire din partea mea.

DeNiro, maine il sun pe nea Costel sa vad daca mai are agregatul. Daca da, iti dau numarul.

Stima!

Comment

Am eu aeroterma. psper sa fie acelasi model
            mai multe detalii pe pm
            salutari

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF