Va salut,
vand 4 jante produse de RD Design, model RCD17, noi cu dimensiuni identice cu ale jantelor standard cu care vine masina echipata din fabrica.
diametru 17 inch
latime 6.5
ET 44
diametru gaura centrala 66.6
prindere in 5 prezoane PCD 5x112
Motivul vanzarii - nu se potrivesc pe masina mea - fiind hibrid are etrierii fata mai mari
- desi am primit toate asigurarile ca se vor potrivi si desi sunt aceleasi dimensiuni ca si jantele OEM.
Jantele se potrivesc pe orice alt model de A Klasse W177 care nu este hibrid.
Le-am cumparat in martie 2021, noi, am factura, doar ca am montat anvelopele de vara pe ele (la Autosoft) si APOI am constatat ca NU se potrivesc
Nu au fost montate pe masina, nu au rulat nici un metru. Le dezechipez de anvelope si senzori pe cheltuiala mea, desigur, cand gasesc un cumparator.
Pretul de vanzare este RON 600 / bucata. Vand tot setul de patru jante.
ma puteti contacta la tel 0784.563.391
Jantele pot fi vazute in Bucuresti in zona Stefan cel Mare.
vand 4 jante produse de RD Design, model RCD17, noi cu dimensiuni identice cu ale jantelor standard cu care vine masina echipata din fabrica.
diametru 17 inch
latime 6.5
ET 44
diametru gaura centrala 66.6
prindere in 5 prezoane PCD 5x112
Motivul vanzarii - nu se potrivesc pe masina mea - fiind hibrid are etrierii fata mai mari

Jantele se potrivesc pe orice alt model de A Klasse W177 care nu este hibrid.
Le-am cumparat in martie 2021, noi, am factura, doar ca am montat anvelopele de vara pe ele (la Autosoft) si APOI am constatat ca NU se potrivesc

Nu au fost montate pe masina, nu au rulat nici un metru. Le dezechipez de anvelope si senzori pe cheltuiala mea, desigur, cand gasesc un cumparator.
Pretul de vanzare este RON 600 / bucata. Vand tot setul de patru jante.
ma puteti contacta la tel 0784.563.391
Jantele pot fi vazute in Bucuresti in zona Stefan cel Mare.