Donez Debitmetru + ECU pentru Mercedes A Class indicativ W168
ECU are debitmetru incorporat si este sursa multor probleme specifice acestui model de Mercedes.
Am cumparat piesa din Germania, am platit estimativ 150 EUR f.transport.
Se instaleaza in felul urmator:
- gasiti o persoana inteligenta cu tester STAR
- se scaneaza piesa pentru erori in prima faza
- se copie datele din ECU-ul vechi pe cel nou (chiar daca codul dvs. de pe ECU nu este similar ECU-ului nou)
sau:
- luati efectiv doar debitmetru-ul si il inlocuiti
Eu am rezolvat problema A-ului altfel, va rog cititi posturile mele, din acest motiv ... DONEZ
In acceptiunea mea, DONEZ = GRATIS = MOKA = fara niciun ban
O singura conditie: refuz sa cred ca cineva poate lua ceva gratis de la cineva pentru a-l vinde ulterior pe internet, din acest motiv prefer pe cineva din zona Iasi-ului.
Nu am timp de mers la curier si facut colete, din acest motiv astept mesaje si va comunic ulterior unde puteti ajunge si sa-l ridicati.
Repet, GRATIS !
Primul venit este primul servit.
O zi frumoasa,
Bogdan.
ECU are debitmetru incorporat si este sursa multor probleme specifice acestui model de Mercedes.
Am cumparat piesa din Germania, am platit estimativ 150 EUR f.transport.
Se instaleaza in felul urmator:
- gasiti o persoana inteligenta cu tester STAR
- se scaneaza piesa pentru erori in prima faza
- se copie datele din ECU-ul vechi pe cel nou (chiar daca codul dvs. de pe ECU nu este similar ECU-ului nou)
sau:
- luati efectiv doar debitmetru-ul si il inlocuiti
Eu am rezolvat problema A-ului altfel, va rog cititi posturile mele, din acest motiv ... DONEZ
In acceptiunea mea, DONEZ = GRATIS = MOKA = fara niciun ban
O singura conditie: refuz sa cred ca cineva poate lua ceva gratis de la cineva pentru a-l vinde ulterior pe internet, din acest motiv prefer pe cineva din zona Iasi-ului.
Nu am timp de mers la curier si facut colete, din acest motiv astept mesaje si va comunic ulterior unde puteti ajunge si sa-l ridicati.
Repet, GRATIS !
Primul venit este primul servit.
O zi frumoasa,
Bogdan.
Comment