Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrari Mercedes - Benz

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut!
    Gasesc o pereche de faruri bune pentru W201, model 1993?
    Multumesc!

Comment

• Originally posted by Rufus View Post
      Salut!
      Gasesc o pereche de faruri bune pentru W201, model 1993?
      Multumesc!
      Buna,
      Doar un far mai am la 150 lei.
      Tel : 0743462289
      Dezmembrari Auto Mercedes-Benz Alba-Iulia Sos. De Centura Contact : 0743 462 289

Comment

• Buna ziua, aveti pe stoc un motor stergator spate pentru un MB V220 CDI din '99, varianta cu haion nu cu 2 usi. Daca da si un pret va rog.

Multumesc

Comment

• Originally posted by iordan_alin View Post
          Buna ziua, aveti pe stoc un motor stergator spate pentru un MB V220 CDI din '99, varianta cu haion nu cu 2 usi. Daca da si un pret va rog.

Multumesc
          Buna, avem pe stoc la pretul de 130 lei
          Dezmembrari Auto Mercedes-Benz Alba-Iulia Sos. De Centura Contact : 0743 462 289

Comment

• Originally posted by Caponew202 View Post
            Buna, avem pe stoc la pretul de 130 lei
            Ok am sa revin cu datele pentru comanda. Multumesc.

Comment

• Buna ziua,

Am nevoie pentru un W211 220 CDI facelift 2007 limuzina elegance, de urmatoarele piese:
              1. Bara spate cu crom si suporti de senzori de parcare ( model fara inel in gaura ), fara decupaj la evacuare.
              2. Stop stanga clar, cu becuri normale nu cu led.
              3. Un senzor de parcare cod A 221 542 0417.
              4. Ceva plastice pe la inchiderea portbagajului - am atasat o poza pentru detalii.

Va rog sa imi spuneti daca le aveti si pretul.
              Multumesc !
              Attached Files
              Last edited by iusau; 08-26-2014, 20:58 PM.

Comment

• Originally posted by iusau View Post
                Buna ziua,

Am nevoie pentru un W211 220 CDI facelift 2007 limuzina elegance, de urmatoarele piese:
                1. Bara spate cu crom si suporti de senzori de parcare ( model fara inel in gaura ), fara decupaj la evacuare.
                2. Stop stanga clar, cu becuri normale nu cu led.
                3. Un senzor de parcare cod A 221 542 0417.
                4. Ceva plastice pe la inchiderea portbagajului - am atasat o poza pentru detalii.

Va rog sa imi spuneti daca le aveti si pretul.
                Multumesc !
                Buna, avem piese de w211 dar e din 2004 si nu e facelift si sunt mai diferite : stopurile bara etc.
                Cu Stima,

Comment

• Originally posted by Caponew202 View Post
                  Buna, avem piese de w211 dar e din 2004 si nu e facelift si sunt mai diferite : stopurile bara etc.
                  Cu Stima,
                  Multumesc oricum de raspuns.

Comment

• Buna, un motor pentru W202 din 94 (modelul meu e sport)se gaseste? Se poate si un scut metalic pentru el? Multumesc frumos.

Comment

• Originally posted by S_Alinu View Post
                      Buna, un motor pentru W202 din 94 (modelul meu e sport)se gaseste? Se poate si un scut metalic pentru el? Multumesc frumos.
                      Avem motor de c180 daca doriti, scut nu am metalic doar de plastic.
                      Stima

Comment

• Ma intereseaza. tip 111.920 . Si putem discuta si de pret?
                        Masina azi e "parcata" in Bosorod linga Calan (HD), eu sunt la Sibiu si daca e posibil sa schimbam motoarele in Alba, ar fi mai simplu pentru mine.Platesc manopera si eventual transport Bosorod-Alba. Cind e gata vin eu dela Sibiu si o iau.

Comment

• Salut,
                          ma intereseaza un compresor de clima pentru un w211 , E 200 cdi , din 2004 , motor 90kw.

Comment

• Originally posted by sorin64sun View Post
                            Salut,
                            ma intereseaza un compresor de clima pentru un w211 , E 200 cdi , din 2004 , motor 90kw.
                            Buna , aveti cumva un cod de pe compressorul dumneavoastra.
                            Stima,

Comment

• Salutare la toata lumea...as dori daca se gaseste o bara spate si una fata dar cu spatiu pentru "becuri ceata" !

Comment

• Originally posted by galanmarian20 View Post
                                Salutare la toata lumea...as dori daca se gaseste o bara spate si una fata dar cu spatiu pentru "becuri ceata" !
                                Pentru ce model de Mercedes?

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF