Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrari Mercedes - Benz

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Up !!
    Asteptam cererile dumneavoastra.
    Dezmembrari Auto Mercedes-Benz Alba-Iulia Sos. De Centura Contact : 0743 462 289

Comment

• Scut motor

Buna ziua !

Scut metalic pentru motorul unui W124 E200D cu cutie automata gasesc la voi ? Eventual si scut cutie ? Preferabil metalic si asta, nu de plastic...

Dragos

Comment

• Originally posted by Heavy D. View Post
        Buna ziua !

Scut metalic pentru motorul unui W124 E200D cu cutie automata gasesc la voi ? Eventual si scut cutie ? Preferabil metalic si asta, nu de plastic...

Dragos
        Buna, momentan nu mai avem pe stoc vin mai rar cu scuturi w124 pintre altele, am sa va anunt cu un pm in eventualitatea ca o sa primim curand.
        Va multumim!
        Dezmembrari Auto Mercedes-Benz Alba-Iulia Sos. De Centura Contact : 0743 462 289

Comment

• Salutare! Ma intereseaza piese pentru w210 E200cdi 2001:
          -vas expansiune
          -furtun retur vas expansiune
          -duovalve cu 2 intrari si 2 iesiri (robinetii de la incalzirea habitaclului)

Un pret pe PM va rog si care ar fi posibilitatea de a intra in posesia lor.

Cu stima,
          SirDeadline

Comment

• Originally posted by SirDeadline View Post
            Salutare! Ma intereseaza piese pentru w210 E200cdi 2001:
            -vas expansiune
            -furtun retur vas expansiune
            -duovalve cu 2 intrari si 2 iesiri (robinetii de la incalzirea habitaclului)

Un pret pe PM va rog si care ar fi posibilitatea de a intra in posesia lor.

Cu stima,
            SirDeadline
            Aveti pm
            Cu respect.

Comment

• Salut
              Am un w210 din 2001. Caut scut motor

Comment

• Originally posted by g fun View Post
                Salut
                Am un w210 din 2001. Caut scut motor
                Buna ,
                Ne pare rau dar nu avem scuturi de eklass.

Comment

• Salut,tziam lãsat pe privat mailu sa imi trimite poze cu interiorul de piele pt w124 si încã nu am primit nimic,astept!

Comment

• Originally posted by ioscutz View Post
                    Salut,tziam lãsat pe privat mailu sa imi trimite poze cu interiorul de piele pt w124 si încã nu am primit nimic,astept!
                    Buna,
                    V-am trimis pe mail poze cu cele cerute.

Comment

• Buna seara. Ma intereseaza faruri de W124 nonfacelift. Sa fie in stare foarte buna oglinzile reflectorzante si contactele, geamurile nu ma intereseaza neaparat.

Comment

• Va salut. Ma intereseaza un capac de roata pentru un C200 din 2004.

Comment

• Si daca stiti cumva piesa care face ca torpedoul sa se deschida incetisor. Acum la mine cade brusc, cu zgomot (C 200/2004). Multumesc.

Comment

• Originally posted by Vali6709 View Post
                            Va salut. Ma intereseaza un capac de roata pentru un C200 din 2004.
                            Originally posted by Vali6709 View Post
                            Si daca stiti cumva piesa care face ca torpedoul sa se deschida incetisor. Acum la mine cade brusc, cu zgomot (C 200/2004). Multumesc.
                            Buna , nu avem momentan pe stoc w203, si capace avem pe 15" de modele anterioare , cat despre deschiderea la torpedou nustiu despre ce este vorba.

Comment

• Originally posted by ciprian_schneider View Post
                              Buna seara. Ma intereseaza faruri de W124 nonfacelift. Sa fie in stare foarte buna oglinzile reflectorzante si contactele, geamurile nu ma intereseaza neaparat.
                              Buna,Far de w124 la 250 de lei singurul in stare buna este cel de pe partea stanga(sofer) iar oglinzile sunt 120 lei buc complecte.

Comment

• Urgent: Cumpar galerie admisie MB

Buna ziua,

Ma intereseaza urgent oferte pentru galerie de admisie (cod piesa: A6461400896) pentru un MB C200, an fabricatie 2004, VIN: WDB2030071A686357. Va rog sa-mi comunicati toate detaliile privind livrarea si daca piesa se livreaza cu motoras

Multumesc.

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF