Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut!

Salut! Am fost acum cateva zile la service pentru un zgomot si mi s-a zis ca trebuiesc inlocuiti RULMENTII DE LA ALTERNATOR . Mercedes CLK 200 KOMPRESSOR, 2006. Motor 1,8 turbo,163 cai. W209. As vrea si eu un pret si daca se pot cumpara.
    Mersi . O zi buna.
    Last edited by no problem; 04-27-2010, 18:34 PM.

Comment

• Salut! Ma intereseaza pretul unui filtru de ulei pt. Mercedes E 124, filtrul e Bosch si are urmatorul cod 0451 103 105. Mersi!

Comment

• Salutare tuturor

@ Ana : capacelul din bara l-am identificat, este cel la care ti-am facut oferta de pret de 18 ron; dupa ajutorul primit de la tine si de la cl600 (thanks! ) am inteles ce era cu "tavita portbagaj" - are cod A16869005497D91 = 540 - 10% = 486 ron

@ BV10NEL : salut, te rog sa imi dai VIN-ul masinii.

Multumesc tuturor
        Adi

@ ova772007 : Salut
        Respectivul filtru BOSCH nu il gasesc la furnizori; echivalent cu el este MANN W719/13 pe care il am la 28 ron.
        Nu reusesc sa gasesc pt el un cod de piesa originala MB valid, insa daca imi dai VIN-ul masinii pot sa iti fac oferta de filtru original MB.

Multumesc
        Adi
        Last edited by Carmine; 04-28-2010, 21:33 PM.
        Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
        email: forum@centrocar.ro
        telefon: 0751.071.750

Comment

• Caut ,urgent, catalizator w 211 cod 2114903136.

Caut ,urgent, catalizator w 211 cod 2114903136.

Comment

• Salut.Am montat discurile si placutele si au fost in regula, multe multumiri,acum imi trebuiesc amortizoarele fata pentru w203 c180 2001 ce seria: wdb2030351a258966.Daca se poate sachs sau pe original. Mersi.

Comment

• @ eceeacepare : salut, codul dat de tine nu imi e recunoscut de program; da-mi te rog seria de sasiu

@ stancuflorin_81 : cu placere
              Amortizoare fata: A2033209030 = 705 -10% = 634.50 ron/bucata, pe comanda; si mai trebuie comandat suplimentar si A2033200056 = 55-10% = 49,5 ron/bucata
              Astept si o oferta de amortizor Sachs

Merci
              Adi
              Last edited by centrocar; 05-03-2010, 09:58 AM.
              Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

• Salut. Ce reprezinta piesa A2033200056? Astept si pretul pe sachs. Si un pret la chederul de la porbagaj. Si sa ma anunti cand vin restul de 2 filtre ala de aer in mod special . O seara placuta.

Comment

• Mercedes Vaneo 1.7 CDI /90cp

Serie sasiu: WDB4147001N230095

Am nevoie de preturi la:

- amortizoare fata-

- stop spate(tripla) dreapta-semnalizare alba.

Va multumesc!

Comment

• Salut ionatan

La amortizor cod A4143200630 inca astept un pret.
                    Tripla spate e asa:
                    - geam A4148200464 = 400-10% = 360 ron
                    - soclu becuri A4148200077 = 60-10% = 54 ron

Merci frumos
                    Adi

@ stancuflorin_81 : cheder portbagaj pare a fi A2037500098 (piesa asta imbraca/sigileaza legatura dintre partea metalica a capacului portbagajului si partea "din interior" a capacului; piesa are pret 200 - 10% = 180 ron.
                    Merci frumos
                    Adi
                    Last edited by Carmine; 05-06-2010, 22:59 PM. Reason: Incearca sa raspunzi celor interesati de piese intr-un singur post.

Comment

• Salut, as dori un pret pentru un kit ambreiaj (placa de presiune,disc,rulment) pentru W124 "'WDB 1240411B772362'' .Multumesc
                      Last edited by Bitman; 05-09-2010, 16:23 PM.

Comment

• @Bitman: salut

- placa presiune A0042503204 = 890 ron
                        - disc ambreiaj A0112508003 = 1062 ron
                        - rulment presiune A0012502315 = 160 ron

La preturile de mai sus poti scadea 10%

Sau mai e varianta de kit LuK (disc+ placa + rulment) = 1034 ron (am pe stoc 2 bucati)

Merci frumos
                        Adi

Comment

• Salut, pret pentru A6110780349, te rog. Multumesc.
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

• Buna seara

M-ar intresa busonul pentru umplere ulei si gatul umplere ulei pentru un A classe A150.VIN WDD1693311J522815.Multumesc

Comment

• Salut!Am un Mercedes E 220 CDI din 06(VIN:WDB2110081A993978)si ma intereseaza un pret pt urmatoarele pieselacute frana fata,filtru aer,filtru ulei pt motor si unul pt cutia de viteze(masina este echipata cu,cutie automata) si filtru motorina!Am inteles ca aduceti si ulei Castrol,ma intereseaza unde este facut acest ulei ce scrie pe bidon(made in germany sau e UE sau CE)!Pe mine ma interesa un MOBIL 1 deoarece nu mai acest tip de ulei sa pus in masina!Piesele ma intereseaza sa fie doar pe original!Astept raspuns va multumesc!

Comment

• Originally posted by cutaresku View Post
                                Salut, pret pentru A6110780349, te rog. Multumesc.
                                Salut
                                Codul A6110780349 cred ca este mai vechi, si programul meu de coduri/preturi nu il recunoaste; da-mi te rog VIN-ul masinii la care cauti aceasta piesa, si denumirea piesei.
                                Multumesc frumos
                                Adi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF