Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Piese, consumabile si accesorii originale MB

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ spidermann : te rog sa imi dai VIN-ul masinii; multumesc

@ radu cartianu
    @ stefanB

Va dau raspunsurile in decursul zilei de azi

si @ radu cartianu - scuze pt intirziere
    Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii
    email: forum@centrocar.ro
    telefon: 0751.071.750

Comment

@ stefanB : Salut
      1. kit reparatie etrier = 72 - 10% = 64,8 ron tva inclus
      2. mecanism prindere cablu = 38 - 10% = 34,2 ron tva inclus

Multumesc
      Piese originale Mercedes. Nu raspund la cereri de oferta in care nu furnizati VIN-ul masinii

Comment

N-am vin-ul la indemana....dar ca un om din bransa trebuie sa stii ca poti sa-mi zici pretul oglinzii si fara VIN ! Iti trebuie numai anul masinii si modelul w210 Mercedes 2001 ! Oglinda nu este ca vreun alternator sau alta parte dificila !

Multumesc !

Comment

spidermann, sunt destul de nou in bransa si recunosc ca e posibil sa fac foarte multe greseli daca nu folosesc VIN-ul masinii; nu vreau sa comand o piesa si apoi sa iasa discutii de genu "asta are 3 pini si a mea pe masina are 7"

Tuturor baietilor le-am dat ofertele pe baza VIN-ului, si le multumesc ca au fost asa intelegatori cu mine; cu draga inima iti pot oferi si tie un pret pt respectiva oglinda, cu rugamintea de a accepta ca sunt "nou in bransa" si am nevoie de VIN-ul masinii.

Cu stima

Adi

Comment

Salut,

spune-mi te rog pretul pt. urmatoarele:
            -ulei servo/l
            -ulei cutie viteza/l
            -lichid de frana dot 4 plus
            -pompa apa
            -rola intinzatoare

WDB2020181A141839, C180, 94

Mersi
            1994...Mercedes Benz...w202, c180
            Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Salut, as dori sa stiu daca aveti cablu de acceleratie pentru W124 "'WDB 1240411B772362'' .Prima optiune fiind piesele originale.Multumesc

Comment

@ sauron : salut

- ulei servo 43 ron/0,5 litri
                - ulei cutie viteze 75 ron/litru
                - lichid frana DOT 4 plus 47 ron/litru
                - pompa apa 800 ron
                - rola intinzatoare 170 ron

merci frumos

Adi

Originally posted by sauron View Post
                Salut,

spune-mi te rog pretul pt. urmatoarele:
                -ulei servo/l
                -ulei cutie viteza/l
                -lichid de frana dot 4 plus
                -pompa apa
                -rola intinzatoare

WDB2020181A141839, C180, 94

Mersi

Comment

@ Bitman: Salut

cablu acceleratie cod A1243001230 = 122 ron - 10% = 109.80 ron

multumesc pentru solicitari

Adi

Comment

Originally posted by centrocar View Post
                    @ Bitman: Salut

cablu acceleratie cod A1243001230 = 122 ron - 10% = 109.80 ron

multumesc pentru solicitari

Adi
                    Pentru comanda trebuie sa platesc 50% ianinte si restul; la primire sau pot opta pentru plata la livrare ? Cum va dau datele necesare trimiterii coletului ?
                    Multumesc mult !

Comment

@ Bitman : salut

pentru comanda am nevoie de:
                      nume prenume
                      cnp
                      serie nr buletin
                      adresa din buletin
                      adresa de livrare (daca difera)
                      tel mobil

datele mi le poti da pe ailie@centrocar.ro (specificand ca esti Bitman de pe forum), sau PM aici pe forum

nu e nevoie de avans, platesti ramburs la curier cind iti livreaza piesa, insa va trebui sa platesti si transportul (aprox 15-17 ron in plus)

multumesc si astept detaliile

toate cele bune

Adi

Comment

Piese pt. modele mai vechi MB w 110 aduci?

Comment

@ Centrocar Salut
                          Am trimis datele in PM astazi dimineata, astept un raspuns dupa ce ai pus produsul la coletaria rapida ..ca sa fiu acasa si sa il ridic
                          Multumesc

Comment

@ Matrixxx : salut
                            in principiu aduc, daca imi dai un VIN si 1-2 repere care iti trebuie, incerc sa iti dau un raspuns "la obiect"

merci frumos

@ Bitman : azi am plasat comanda in Germania; astept confirmarea ca vin piesele si te anunt cand ajung la tine

merci

Adi

Comment

Pentru Mercedes 200 W110 an fabricatie 1967 ma intereseaza praguri si suporti pt. cric .
                              VIN:11001010183133

Comment

Sorry Matrixxx , nu am piese pt "batranica" ta

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF