Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar acte Mercedes 207

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar acte Mercedes 207

Cumpar acte mercedes camioneta 207 D, sau o camioneta avariata inmatriculata, pt recarosare, eventual una abandonata. O sa atasez o poza cu camioneta mea la care s-au expirat nr.rosii. Ofer pret bun !!! Ani de fabricatie: 1977 - 1995
    Attached Files
    Bond....James Bond !!! => Benz... Mercedes-Benz !!!

Din ce an e ??? a mea 208 d din 93' a iesit euro 1 si cu certificat de depreciere am platit 83 mil taxa. chiar marti i-am scos numerele negre . Ma intereseaza pt masina mea o oglinda st sau dreapta sunt la fel, si un rand de foi de arc spate st + dr.

Comment

Dj Sky ia una avocat bun si da in judecata statul roman si scoti banii 100%.
      `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
      http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Stiu eu o camioneta 207 e de culoare crem si nu mai umbla omul cu ea ,maine intrb si eventual pun o poza. Omul mai are si o duba 207 tot inmatriculata cu 700 euroi.
        Last edited by nel; 01-30-2010, 21:16 PM.

Comment

Originally posted by sovieticool View Post
          Dj Sky ia una avocat bun si da in judecata statul roman si scoti banii 100%.
          Eu in 2008 am dat statul roman in judecata pentru taxa de poluare si am luat banii inapoi.Taxa a fost 97 de milioane , iar inapoi am primit 110 , au tinut cont de ceva rata inflatie , sau denominare , ceva de genu.Se poate castiga.Nu am avut avocat ,nu am avut relatii , nimic.In 2 termene si inca un recurs judecat la Suceava s-a rezolvat.In total cam vreo 3 luni a durat.Sorry pt off-topic.

Comment

Am vorbit cu baiatul cu camioneta crem si vrea 1200 pe ea inmatriculata numere noi tel 0746058706.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF