Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cumpar acte sau dezmembrez w124,200TE

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

geamurile electr...sunt cu tot cu butoane si cablaj?
    http://bluevanman.com/fea3f

Comment

Salut .Da ,cu butoane si cablaj.Vrei tot mecanismul de la geamuri?Nu stiu daca se potriveste cu cel de la manual.

Comment

pai ma intereseaza sa schimb macaralele de tot..

Comment

In banii astia iti dau tot ce ,,misca" in interiorul portierei (in afara de geam) ,asa nu vei avea probleme la montaj.

Comment

In 10 zile ajung la Bucuresti .Amatorii de piese ma pot contacta sa stabilim ce anume se cere .Preturile se pot stabili pe loc ,prin negociere .Un mic detaliu ,la masina asta nu a umblat nimeni de cand a iesit din fabrica .Aduc la cerere piesele, plus ce se mai poate incarca intr-o berlina .Preturi de criza .

Comment

Oferta inca valabila.Preturi actualizate pentru piese :
              -display plus termometru 100 RON
              -macarale electrice fata cu butoane si cablaj ,plus mecanism interior 130 RON bucata
              -faruri in stare perfecta 170 RON bucata
              -motor complet ,cu alternator ,electromotor ,injectie ,pompa apa, servo si vacuum 350 E (la cerere pot aduce instalatia electrica si calculatorul )
              -cutie de viteze in 5 trepte ,functioneaza perfect ,250 E negociabil .
              -stergator fata complet 150 RON
              -stergator spate complet si functional 120 RON
              -grup diferential 100 E
              -oglinda dreapta electrica cu incalzire 100 RON
              Mai sunt si alte piese disponibile pentru doritori ,putem negocia pe PM sau la telefon.

Comment

cand trebuie sa vi in buc?...sau ai fost deja?

Comment

Voi fi in Bucuresti marti ,pe data de 13 aprilie .Cere acum si voi avea timp sa dau jos de pe masina .Postez aici si poze pentru flaviu_1 ca sa vada cum trebuie montat termometrul si display-ul de temperatura exterioara .Se desface panoul cu sigurante fuzibile ,va trebui sa iasa cu tot cu capacul de la relee ,cel dinspre parbriz .Sub sigurante vei gasi o singura mufa de tipul celei care se afla la termometru .Daca ai avut termometru inainte ,desfa-i mufa si cupleaza-l pe cel nou .Incearca sa il scoti in afara cutiei de sigurante prin locasele special facute in cauciucurile de acolo .Scoate ceasurile din bord ,desfa mufa cablului de la vitezometru ca sa ai pozitie optima de montare .Este un locas acolo .Daca ai display-ul vechi ,desfa-l din cele doua surubele si pune-l pe cel nou .Refa legatura electrica ( vezi ca e o mufa acolo care trebuie sa se potriveasca perfect ),pune contactul si vezi ca TREBUIE sa functioneze .Bafta .
                  Attached Files

Comment

eu vreau sigur kitul de geamuri electrice pt marti cand vei fi inbucuresti. ami puteti da un nr de tel pt a vorbi mai multe detalii? multumesc anticipat

Comment

0755755549 .Tot ceea ce tine de geamuri s-a dat jos de pe masina .Daca ai nevoie de ele ,vin cu ele .Daca am timp ,poate te ajut sa si montezi .Ce nu face omul pentru colegii de suferinta

Comment

Originally posted by papamosu View Post
                        0755755549 ..Ce nu face omul pentru colegii de suferinta
                        Ma mai poti ajuta cu adaptarea ceea pt carburator?
                        Si inca ceva da-mi te rog un pret pt calculator si instalatia electrica.
                        Multam frumos.
                        Sorin Priboi, aproape pieton ....
                        Tel 0766/24 83 24
                        __________________________________________________ __________________________________________________ __
                        Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Comment

Salut .Sorine ,din pacate carburatorul nu se mai poate folosi ,cei care au mutat motorul prin curtea mamei mele nu au tinut cont de faptul ca eu mai pot folosi motorul si au distrus carburatorul si servo-ul de pe el .Imi pare rau ,chiar vroiam sa te ajut .

Up .Mai discutam ,mai negociem ,vedem ce mai iese .
                          Last edited by Carmine; 05-04-2010, 20:03 PM.

Comment

Salut, Spune-mi si mie daca ai vandut macaralele de geam? am si eu nevoie de macaraua de la sofer, fara motoras sa o schimb pe cea defecta de pe masina mea w 124.
                            Te-am sunat azi dar nu ai raspuns, multumesc.

Comment

Scuze ,macaralele s-au dat ,am fost putin ocupat cu probleme si nu am raspuns la telefoane .

Comment

Up .Mai sunt o gramada de maruntisuri de vanzare ,calculatoare ,relee ,motor si cutie .Stopuri spate ,si faruri impecabile .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF