Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez Mercedes C220 1994

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu stiam ca-n tara asta de ra... exista meseria de SAMSAR.Daca vinzi piese sau masina ta nu inseamna ca esti samsar.Vezi DEX,colegule de la TG.-JIU.

Comment

offtopic

Originally posted by Johnel View Post
      Nu stiam ca-n tara asta de ra... exista meseria de SAMSAR.Daca vinzi piese sau masina ta nu inseamna ca esti samsar.Vezi DEX,colegule de la TG.-JIU.
      offtopic (fara suparare) ... si la preturi poate sa demonstreze oricine care a cumparat ca nu sunt samsar.

DEX: exact cum ai zis!
      - Mijlocitor în afaceri negustorești;
      - Persoană care face din orice lucru obiect de negoț
      Eu nu fac din orice negot si nu sunt nici intermediar (mijlocitor) doar vand o masina avarita si doar una, atata tot. Nu merg in germania sa aduc lunar epave sa fac bani din asta. Daca pe aici sunt cativa care se ocupa cu asa ceva e alegerea lor. Ei tin pretul ptr ca asta e afacerea lor, e sursa lor de venit, insa pe mine nu ma intereseaza pretul cat sa ma scap de masina.

Sa spuna orice persoana din forumul asta care a facut un accident si a fost sa dea epava la cei care se ocupa de dezmembrari auto, cat a fost oferta ? In cazul meu a fost de 400 de EURO ... numai benzina din rezervor ca e full costa peste 60 de EURO

Fiecare vrea sa scoata cat poate de mult din masina, nu e nimic rau in asta dar, dupa mine, o piesa de la o masina sh, fara garantie, cu uzura, etc ... nu poti sa o vinzi decat la jumate de pret sau chiar mai jos.

In fine, scuze daca pana la urma am ofensat pe cineva, insa opinia generala fata de cei care fac comert cu masini sau piese de masini sh este aceasi: profita de necazul altora - accidente, defectiuni, etc. !

Sper ca orice moderator care a vazut conversatia sa tina cont de faptul ca nu am jignit ci doar am spus un fapt real intr-un context nevinovat doar ca sa-mi sustin cauza ca daca vand ceva , vand cat de ieftin se poate.
      Last edited by byrev; 11-06-2009, 05:01 AM.

Comment

DA.......Ar fi culmea sa se ia cineva de tine....Imi pare rau dar astept un volan intr-o stare mai buna.
        Totusi....l 60 sa se intoarca?
        Bafta la vanzare si sa scoti cat mai mult de pe ea saraca....

Comment

Originally posted by seby9966 View Post
          DA.......Ar fi culmea sa se ia cineva de tine....Imi pare rau dar astept un volan intr-o stare mai buna.
          Totusi....l 60 sa se intoarca?
          Bafta la vanzare si sa scoti cat mai mult de pe ea saraca....
          'Mi pare rau de volan, asa l'am luat nu l'am uzat eu!

Multe n-ar mai fi pe ea ... dupa ce dau
          - portierele dreapta,
          - oglinda dreapta
          - parbrizul
          - si o aripa ... astept sa dau motorul + cutia si grupul cat mai ieftin ... undeva in 600 Euro toate, numa sa vina sa le si dea jos de pe ea cine are nevoie.

In final dau jos ce-o mai fi la interior, bordul, tapiterie, scaune le pun la debara si pun polidiscu pe ea, nu mai stau cu ea, ca nu am timp de pierdut cu demontarea, ambalarea, posta etc... intr-un final toate ajung la fier vechi, ghinion a fost ca asta sa ajunga prematur. Nu zic ca nu-mi pare rau de ea dar, ma bucur ca am scapat teferi si nevatamati mai mult decat orice !

Comment

Despre asta vorbeam,
            Attached Files
            W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
            http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Scuze de offtopic dar nu ma pot abtine sa-i trimit lui byrev respectele mele. Si eu am boala pe samsarii astia care-si fac avere pe spinarea si necazul altora. Iti ofera 3-4 sute de euro pe masina avariata si apoi scot pe ea 15-20 de MII. De cele mai multe ori preturile sunt mai mari ca in magazine si starea de functionare lasa mult de dorit.
              Preturile tale sunt foarte rezonabile. Spor la vanzare!

Comment

Originally posted by aditzah View Post
                Scuze de offtopic dar nu ma pot abtine sa-i trimit lui byrev respectele mele. Si eu am boala pe samsarii astia care-si fac avere pe spinarea si necazul altora. Iti ofera 3-4 sute de euro pe masina avariata si apoi scot pe ea 15-20 de MII. De cele mai multe ori preturile sunt mai mari ca in magazine si starea de functionare lasa mult de dorit.
                Preturile tale sunt foarte rezonabile. Spor la vanzare!
                merci de apreciere .

Pacat ca nu exista o firma de dezmembrari unde sa poti duce masina si cei care vand piesa din masina ta, sa opreasca un comision oarecare pentru dezmembrare+ambalare+stocare, tu urmand sa primesti banii intr-un cont odata ce piesa este vanduta la un pret acceptabil, atat cat sa castige si cel cu dezmembrarile si cel care are masina avariata.

Practic masina sa nu fie vanduta ci dusa intr-un parc unde se ocupa altii de dezmembrari, ei urmand sa'si ia comisioane din asta. Nici nu mai stam pe ganduri si duceam masina acolo.

Comment

re

Zi-mi oleaca daca tie iti faceau figuri ceasurile de bord si daca nu in ce bani le dai ? Mersi !
                  wwww.clubmercedes.ro

Comment

Colegu' zi-mi te rog un pret pentru vascocuplaj daca il mai ai. Adica piesa metalica, rotunda din mijlocul elicei de la radiator. Si un pret pentru maneta de semnalizare/stergatoare/faza lunga.
                    Multumesc mult.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Ceasuri de bord C220

Originally posted by luka87 View Post
                      Zi-mi oleaca daca tie iti faceau figuri ceasurile de bord si daca nu in ce bani le dai ? Mersi !
                      Salut.

Ceasurile mergeau ok, are toate beculetele sau ce or fi (inca nu sunt desfacute de pe bord)

Pret 50 de EURO negociabil.

Comment

Originally posted by adidc View Post
                        Colegu' zi-mi te rog un pret pentru vascocuplaj daca il mai ai. Adica piesa metalica, rotunda din mijlocul elicei de la radiator. Si un pret pentru maneta de semnalizare/stergatoare/faza lunga.
                        Multumesc mult.
                        Maneta 10 EURO.

Piesa de care zici cred ca este, daca te referi la un fel de roata dintata pe care vine prinsa elicea de pe motor (prin insertie si apoi se fixeaza cu 3 suruburi) insa nu se da, dau motorul cu totul.

Inca mai astept un client ptr Motor+Accesorii(clima, electrica)+Cutie+Grup... la un pret decent de 800 de EURO negociabil.

Comment

Ziceai că ştii un diesel de 1,8 în Bucureşti.Nu există motorizare de 1,8 diesel la W 202.
                          Dacă mai ai casetofonul original, mă interesează.
                          Preţ te rog .
                          Mulţumesc.

Comment

ce pret are catalizatorul? mersi

Comment

Originally posted by mircea13 View Post
                              Ziceai că ştii un diesel de 1,8 în Bucureşti.Nu există motorizare de 1,8 diesel la W 202.
                              Dacă mai ai casetofonul original, mă interesează.
                              Preţ te rog .
                              Mulţumesc.
                              Da, ai dreptate (era un Mercedes C200 Diesel)

Nu, originalul (care era pe el) cred ca era cu un fel de GPS pe el, pe o singura linie de lcd (a fost dat demult)

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF