Nu stiam ca-n tara asta de ra... exista meseria de SAMSAR.Daca vinzi piese sau masina ta nu inseamna ca esti samsar.Vezi DEX,colegule de la TG.-JIU.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out). See less
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less
Dezmembrez Mercedes C220 1994
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
offtopic
Originally posted by Johnel View PostNu stiam ca-n tara asta de ra... exista meseria de SAMSAR.Daca vinzi piese sau masina ta nu inseamna ca esti samsar.Vezi DEX,colegule de la TG.-JIU.
DEX: exact cum ai zis!
- Mijlocitor în afaceri negustorești;
- Persoană care face din orice lucru obiect de negoț
Sa spuna orice persoana din forumul asta care a facut un accident si a fost sa dea epava la cei care se ocupa de dezmembrari auto, cat a fost oferta ? In cazul meu a fost de 400 de EURO ... numai benzina din rezervor ca e full costa peste 60 de EURO
Fiecare vrea sa scoata cat poate de mult din masina, nu e nimic rau in asta dar, dupa mine, o piesa de la o masina sh, fara garantie, cu uzura, etc ... nu poti sa o vinzi decat la jumate de pret sau chiar mai jos.
In fine, scuze daca pana la urma am ofensat pe cineva, insa opinia generala fata de cei care fac comert cu masini sau piese de masini sh este aceasi: profita de necazul altora - accidente, defectiuni, etc. !
Sper ca orice moderator care a vazut conversatia sa tina cont de faptul ca nu am jignit ci doar am spus un fapt real intr-un context nevinovat doar ca sa-mi sustin cauza ca daca vand ceva , vand cat de ieftin se poate.Last edited by byrev; 11-06-2009, 05:01 AM.
Comment
-
Originally posted by seby9966 View PostDA.......Ar fi culmea sa se ia cineva de tine....Imi pare rau dar astept un volan intr-o stare mai buna.
Totusi....l 60 sa se intoarca?
Bafta la vanzare si sa scoti cat mai mult de pe ea saraca....
Multe n-ar mai fi pe ea ... dupa ce dau
- portierele dreapta,
- oglinda dreapta
- parbrizul
- si o aripa ... astept sa dau motorul + cutia si grupul cat mai ieftin ... undeva in 600 Euro toate, numa sa vina sa le si dea jos de pe ea cine are nevoie.
In final dau jos ce-o mai fi la interior, bordul, tapiterie, scaune le pun la debara si pun polidiscu pe ea, nu mai stau cu ea, ca nu am timp de pierdut cu demontarea, ambalarea, posta etc... intr-un final toate ajung la fier vechi, ghinion a fost ca asta sa ajunga prematur. Nu zic ca nu-mi pare rau de eadar, ma bucur ca am scapat teferi si nevatamati mai mult decat orice !
Comment
-
Despre asta vorbeam,Attached FilesW202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
Comment
-
Stergator + Motoras Mercedes C220 - W202
Kit complet stergator Mercedes C220 - W202 ( Functional 100% )
- Stergator Parbriz
- Brat stergator
- Ansamblu actionare mecanica
- Motoras Actionare
- Reductor + brat actionare
- Cablu + Mufa
Pret 90 de EURO - negociabil desigurAttached Files- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_1.JPG (60.6 KB, 93 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_2.JPG (77.2 KB, 88 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_3.JPG (58.5 KB, 89 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_4.JPG (66.1 KB, 86 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_5.JPG (68.1 KB, 33 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_6.JPG (69.7 KB, 33 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_11.JPG (43.3 KB, 26 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_8.JPG (64.3 KB, 22 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_9.JPG (66.3 KB, 22 views)
- Stergatoar-Motoras-Mercedes-C220-W202_10.JPG (64.4 KB, 23 views)
Comment
-
Scuze de offtopic dar nu ma pot abtine sa-i trimit lui byrev respectele mele. Si eu am boala pe samsarii astia care-si fac avere pe spinarea si necazul altora. Iti ofera 3-4 sute de euro pe masina avariata si apoi scot pe ea 15-20 de MII. De cele mai multe ori preturile sunt mai mari ca in magazine si starea de functionare lasa mult de dorit.
Preturile tale sunt foarte rezonabile. Spor la vanzare!
Comment
-
Originally posted by aditzah View PostScuze de offtopic dar nu ma pot abtine sa-i trimit lui byrev respectele mele. Si eu am boala pe samsarii astia care-si fac avere pe spinarea si necazul altora. Iti ofera 3-4 sute de euro pe masina avariata si apoi scot pe ea 15-20 de MII. De cele mai multe ori preturile sunt mai mari ca in magazine si starea de functionare lasa mult de dorit.
Preturile tale sunt foarte rezonabile. Spor la vanzare!.
Pacat ca nu exista o firma de dezmembrari unde sa poti duce masina si cei care vand piesa din masina ta, sa opreasca un comision oarecare pentru dezmembrare+ambalare+stocare, tu urmand sa primesti banii intr-un cont odata ce piesa este vanduta la un pret acceptabil, atat cat sa castige si cel cu dezmembrarile si cel care are masina avariata.
Practic masina sa nu fie vanduta ci dusa intr-un parc unde se ocupa altii de dezmembrari, ei urmand sa'si ia comisioane din asta. Nici nu mai stam pe ganduri si duceam masina acolo.
Comment
-
Colegu' zi-mi te rog un pret pentru vascocuplaj daca il mai ai. Adica piesa metalica, rotunda din mijlocul elicei de la radiator. Si un pret pentru maneta de semnalizare/stergatoare/faza lunga.
Multumesc mult.
E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
-
Originally posted by adidc View PostColegu' zi-mi te rog un pret pentru vascocuplaj daca il mai ai. Adica piesa metalica, rotunda din mijlocul elicei de la radiator. Si un pret pentru maneta de semnalizare/stergatoare/faza lunga.
Multumesc mult.
Piesa de care zici cred ca este, daca te referi la un fel de roata dintata pe care vine prinsa elicea de pe motor (prin insertie si apoi se fixeaza cu 3 suruburi) insa nu se da, dau motorul cu totul.
Inca mai astept un client ptr Motor+Accesorii(clima, electrica)+Cutie+Grup... la un pret decent de 800 de EURO negociabil.
Comment
-
Originally posted by mircea13 View PostZiceai că ştii un diesel de 1,8 în Bucureşti.Nu există motorizare de 1,8 diesel la W 202.
Dacă mai ai casetofonul original, mă interesează.
Preţ te rog .
Mulţumesc.
Nu, originalul (care era pe el) cred ca era cu un fel de GPS pe el, pe o singura linie de lcd (a fost dat demult)
Comment
Comment