Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez,vand piese W202 C200

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by ciucean_sergiu View Post
    Salut. Ma interesaza scutul de motor pt c180 '94,benzina, daca este si pretul...pls. Multumesc
    Il aveam,era de plastic dar s-a vandut

Comment

Ventilatoarele le mai am inca o data de rezerva si eu, iar radiator pe VALEO e 4 milioane si un pic fara tva,iti dau 4 milioane pe al tau sa am si de transport dar sa fii sigur ca este bun caci si al meu de pe masina arata ca nou numai ca e corodat in cateva locuri care nu se vad pana nu dai cu apa sau ceva cand e in presiune.Oricum merci de raspuns deocamdata si daca esti deacord il vreau cat de repede.

Comment

usi dreapta,aripa dreapta fata, clapa rezervor

Salut. M-ar interesa si pe mine usa dreapta fata, usa dreapta spate (nu am nevoie de geamuri, macarale, fete de usi, etc, imi trebuie doar usile simple)
        Mai am nevoie de aripa dreapta fata si de clapa metalica care acopera busonul de benzina (imi trebuie cu tot cu balama si suportul de buson)
        Imi poti spune in ce stare sunt respectivele elemente (as prefera sa fie impecabile) si sa-mi dai si niste preturi la ele, eventual un pret pentru toate la un loc.
        Sa inteleg ca oglinda dreapta ai dat-o?

Comment

Originally posted by vali982 View Post
          Salut. M-ar interesa si pe mine usa dreapta fata, usa dreapta spate (nu am nevoie de geamuri, macarale, fete de usi, etc, imi trebuie doar usile simple)
          Mai am nevoie de aripa dreapta fata si de clapa metalica care acopera busonul de benzina (imi trebuie cu tot cu balama si suportul de buson)
          Imi poti spune in ce stare sunt respectivele elemente (as prefera sa fie impecabile) si sa-mi dai si niste preturi la ele, eventual un pret pentru toate la un loc.
          Sa inteleg ca oglinda dreapta ai dat-o?
          Toate piesele ce mi le-ai cerut le am....sunt in stare perfecta (neindoite) dar le vand doar complecte.Pretul lor este 350 de euro.Oglinda dreapta am doar ca nu mai am sticla la ea

Comment

Salut, ma intereseaza pentru w 202 antena radio(simpla), 4 presuri originale daca sunt in stare buna cricul si ventilatorul de interior. Multumesc
            w 202 -c 180 sport an 93

Comment

Asa ceva nu mai exista pe masina....

Comment

etrier c200

ma intereseaza daca ai etrier de c200 fata stanga pt discuri ventilate si un pret te rog daca se poate.merci

Comment

ma intereseaza oglinda stanga daca ai si un pret

Comment

Originally posted by claudiu73 View Post
                    ma intereseaza oglinda stanga daca ai si un pret
                    Am,100 euro completa

Comment

spune-mi te rog daca ai climatronic...pe ea... si daca ai..... sa ma anunti... ca sunt curios de asa ceva

Comment

Originally posted by Pawlik View Post
                        spune-mi te rog daca ai climatronic...pe ea... si daca ai..... sa ma anunti... ca sunt curios de asa ceva
                        Am aer conditionat doar.....

Comment

Salut,ma intereseaza daca ai cumva debimetrul de aer,eu am un c180 din 1997,si daca da ,sti cumva daca se si potriveste?un pret?

Comment

Farurile mai sunt? capota fata? preturi?
                            Mltumesc.

Comment

Salut.M-ar interesa si pe mine placutele frana fata,dicu frana fata dreapta si arcul de acceleratie.Daca le mai ai si cat ar fi toate

Comment

Masina s-a vandut toata, placute poti sa iti cumperi noi. Se poate inchide

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF