Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar capac motor M271 1.8 kompressor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar capac motor M271 1.8 kompressor

Asa cum spune si titlul motorului caut sa cumpar capac motor cu logo sau scris AMG sa fie original si sa fie cat de cat intr-o stare decenta.Nu ma interrseaza de pe ce motor provine eu trebuie sa il modific si sa ii fac prinderi noi pentru ca am nevoie de un capac plastic nou sub care sa bag injectoarele gpl impreuna cu suportul lor.
    Astept oferte aici, pe pm, whatsapp 0039/3891419450, telefon direct 0039/3808603034, sau la colegul yanis2222.Capacul va fi trimis prin curier sau predare personala in Piatra Neamt parjntilor mei care se vor ocupa de plata!
    Last edited by cl600; 10-29-2016, 09:40 AM.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Poate sa fie si capac normal de benzinar important e sa fie dintr-o simgura bucata si sa fie cat mai mare gen cum e la benzinarele cu v6 sau v8.Nu ma intereseaza de diesel deci exclus cele cu scris cdi!

Comment

Nimeni nu are nimic la dezmembrat de genul si sa vrea sa scape de el?!?

Comment

Rog un moderator sa schimbe titlul in "Cumpar capac motor M271 1.8 kompressor".Am renuntat la cel AMG pentru ca nu mi se pare o idee asa de buna sa acopar totul pe acolo asa ca il schimb pe al meu care e taiat o bucata din el.

Comment

In plin proces de cautare...

Comment

Inca umblu in cautare de capac motor...

Comment

Este posibil sa mai am eu unul de pe un W204 si este 300 lei.
              Pontiac TransAM GTA WS6 L98 5.7 (350ci) - Magnaflow Exhaust - 700R4 w/ 3.27:1 9-bolt LSD

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF