Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Kit Franare AMG complet

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kit Franare AMG complet

Hello

Se scot la vanzare urmatoarele piese:

- Etrieri fata AMG cu urmatorul cod 44/32/334 C2 - cu placute de frana uzura maxima 35-40%, care vin cu furtunele de frana.
    - discuri de frana Zimmermann noi cu dimensiunea 334/32 mm

Etrierii sunt luati de pe forum de la userul Sloumacom, care i-a reconditionat si folosit 7k km. Discurile de frana le-am cumparat noi si sunt Zimmermann.
    Produsele nu au nici un fel de problema, discurile au zgarieturi foarte foarte marunte dupa ce am vrut sa le montez la mine pe C.

Am incercat sa le montez pe un C220 CDI W203 si freaca etrierul in discul de frana, deci nu sunt compatibile cu seria C W203(lipsesc vreo 2mm)

Etrierii provin de pe un E55 din 2001, deci sunt compatibili cu toata seria E w210. Kit-ul se potriveste pe W202 W208 W210 orice motorizare PLUG&PLAY fara nici o modificare.

Ps: cu sistemul respectiv de franare aveti nevoie de roti de minim 17"

Contact aici pe forum sau la telefon 0740 086 932.
    Piesele sunt in cluj pentru cine vrea sa le vada personal.Se trimit oriunde in tara.
    Pret 380 eur.
    Attached Files
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF