Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez 2X Mercedes 190E 2.0 si 2.3 AC,servo,trapa,geamuri el

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezmembrez 2X Mercedes 190E 2.0 si 2.3 AC,servo,trapa,geamuri el

Dezmembrez Mercedes w201 190E 2000 benzina , cutie manuala 5tr cu aer conditionat , trapa , geamuri electrice fata , fara rugina , interior textil negru.

Si Mercedes w201 190E 2300 cm3 benzina , cutie manua 5tr , trapa electrica fara ridicare , eleron german.

0726230874
    Attached Files

Buna ziua. Ma intereseaza motorasul de la stergator si tot ansamblul stergator,adica bratul de la stergator cu tot sistemul de prindere. Multumesc si un pret daca s epoate si daca merg bine.

Comment

150 lei , functioneaza corect. 0726230874

Comment

Buna seara.

Ma intereseaza emblema de pe cel alb,plasticul din bord unde este fixat butonul pentru dezaburire luneta si sonda temperatura exterioara. Un pret daca se poate.

Multumesc.

Comment

Ma intereseaza plansa de la schimbator de lemn cu butoanele de geamuri

Comment

Emblema originala 100 lei , emblema noua neoriginala 50 lei . Grila din mijloc costa 150 lei daca mai am vreuna buna iar senzorul de temperatura costa 50 lei.

Consola cu butoane cu tot costa 200 lei cu toate butoanele pe ea.

Comment

Vreau consola aia. Esti din buc?

Comment

Da...numarul de telefon este trecut mai sus .

Comment

Mda.... Am mai vb de consola aia si ramasese sa te sun duminica la 16:00, nu ai mai raspuns, nu am mai primit nici un semn inapoi... Te-am sunat acum si nu am reusit sa dau de tine

Comment

A functionat intr-un final.

Comment

Dap happy

Comment

Ma intereseaza un pret pentru arcurile fatza si amortizoarele fatza. Multumesc.Merg bine motorul si bratul stergatorului care le-am cumparat de la dvs.

Comment

250 lei toate 4.

Comment

Buna ziua. Se poate pentru saptamina viitoare cam pe joia viitoare sa le puneti la curier? Ca nu sint eu pina atunci disponibil sa le primesc. Ca le vreau. Numai daca nu le cumpara intre timp altcineva.Multumesc.

Comment

Fara discutie . Numai bine.

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF