Salutare tuturor,
passez proiectul meu ca am unu inceput si tre sa-l gat si m-am apucat intre timp de altul care nu necesita urmatoarele piese.
- Bara fata noua nouta E500 500E W124 cu tot cu prindere.
Bara este din fibra de sticla (asa am ales-o ca este mai teapana si usor de reparat) copia 1:1
Pret : 600 euro
- Jante AMG originale AERO 1 8x17 ET28 complet recondionate cu mare raspundere si arta, pot spune noi noute!!!
Pret : 900 euro.
- Un set de proiectoare ceata originale BOSCH E500, merg pe W124 cat si pe R129, st. & dr.
Sticlele au fost polisate cum permite sticla!!!
Odata cu setul mai dau un proiector pe st. fara capaculd e spate si o sticla pe partea dr. (ca si rezerve).
Pret : 230 euro
- O aripa fata stanga originala de E500, finisata si grunduita, fara nici un gram de rugina.
Aripa vine cu tot cu ornamentul original, chromul si carenajul potrivite.
Pret : 350 euro tot setul
- Doua praguri st. & dr. originale de E500 limuzina (merg si pe kombi), pentru variante coupe/cabrio tre scurtate (asa vroiam sa fac si eu).
Pret : 300 euro/set
- Un set de semnalizatoare originale model american in o stare destul de buna.
Cel pe stanga prezinta o miiiica fisura care nici nu se observa daca nu cautata.
Pret : 70 euro/set
- Un set de parasolare crem cu becuri si oglinzi incluse.
In o stare exceptionala.
Pret : 120 euro/set
- Coloana volan cu reglaj electric, cu tot cu platicul potricul si butonul.
Pret : 220 euro/set
- Cotiera fata model american cu compartiment. Am una crem in o stare exceptionala (uzura foarte minima luand in considerare vechimea) si una gris care necesita retapitare (partea de sus)
Pret : 250 euro aia crem si 170 euro aia gris
- Eleron portbagaj AMG din 3 bucati, copia 1:1 facuta dupa unu original, din fibra de sticla (mai strong de cat originalul care este facut din spuma).
Pentru varianta coupe/cabrio, cu inscriptia AMG!!
Pret : 200 euro
- Toba finala AMG originala, provine dintr-un E55 AMG W210 an 2001.
Se potriveste pe W124 pentru un sunet deosebit.
Pret : 350 euro
Incerc sa pun poze cat se poate de clare.
Telefon : 0749545372
VA rog fara comentari legate de preturi ca eu mi-am pierdut timpul si bani sa-i adun. Cui nu-i convine sa isi caute altundeva!!!
Nimic nu se vinde urgent, totul la momentul potrivit inclusiv stapanul ideal!
Preturi sunt negociabile
passez proiectul meu ca am unu inceput si tre sa-l gat si m-am apucat intre timp de altul care nu necesita urmatoarele piese.
- Bara fata noua nouta E500 500E W124 cu tot cu prindere.
Bara este din fibra de sticla (asa am ales-o ca este mai teapana si usor de reparat) copia 1:1
Pret : 600 euro
- Jante AMG originale AERO 1 8x17 ET28 complet recondionate cu mare raspundere si arta, pot spune noi noute!!!
Pret : 900 euro.
- Un set de proiectoare ceata originale BOSCH E500, merg pe W124 cat si pe R129, st. & dr.
Sticlele au fost polisate cum permite sticla!!!
Odata cu setul mai dau un proiector pe st. fara capaculd e spate si o sticla pe partea dr. (ca si rezerve).
Pret : 230 euro
- O aripa fata stanga originala de E500, finisata si grunduita, fara nici un gram de rugina.
Aripa vine cu tot cu ornamentul original, chromul si carenajul potrivite.
Pret : 350 euro tot setul
- Doua praguri st. & dr. originale de E500 limuzina (merg si pe kombi), pentru variante coupe/cabrio tre scurtate (asa vroiam sa fac si eu).
Pret : 300 euro/set
- Un set de semnalizatoare originale model american in o stare destul de buna.
Cel pe stanga prezinta o miiiica fisura care nici nu se observa daca nu cautata.
Pret : 70 euro/set
- Un set de parasolare crem cu becuri si oglinzi incluse.
In o stare exceptionala.
Pret : 120 euro/set
- Coloana volan cu reglaj electric, cu tot cu platicul potricul si butonul.
Pret : 220 euro/set
- Cotiera fata model american cu compartiment. Am una crem in o stare exceptionala (uzura foarte minima luand in considerare vechimea) si una gris care necesita retapitare (partea de sus)
Pret : 250 euro aia crem si 170 euro aia gris
- Eleron portbagaj AMG din 3 bucati, copia 1:1 facuta dupa unu original, din fibra de sticla (mai strong de cat originalul care este facut din spuma).
Pentru varianta coupe/cabrio, cu inscriptia AMG!!
Pret : 200 euro
- Toba finala AMG originala, provine dintr-un E55 AMG W210 an 2001.
Se potriveste pe W124 pentru un sunet deosebit.
Pret : 350 euro
Incerc sa pun poze cat se poate de clare.
Telefon : 0749545372
VA rog fara comentari legate de preturi ca eu mi-am pierdut timpul si bani sa-i adun. Cui nu-i convine sa isi caute altundeva!!!
Nimic nu se vinde urgent, totul la momentul potrivit inclusiv stapanul ideal!
Preturi sunt negociabile
Comment