Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sistem Bose

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sistem Bose

Salut!
    Cumpar sistem audio Bose pentru w209, 10piese inclusiv cablajul aferent, cu sau fara cutia de bas dintre scaune.
    Dragos, 0742 323828 sau PM.

HK e de asemenea bine-venit.

Comment

Amplificator HK am eu, restul nu.
      Last edited by cutaresku; 07-26-2015, 10:00 AM.
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Probabil ies mai scump cu ele la bucata. Imi spui un pret?

Comment

Eu am modelul asta, nu sunt sigur daca s-a montat si pe w209
          Attached Files

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Daca-mi dai seria pot afla mai multe detalii. Sau vreun coleg cu EPC sa ne spuna daca a fost sau nu pus pe 209 -)
            Last edited by vegeftw; 07-27-2015, 13:01 PM.

Comment

A 169 820 13 89 / A 1698201389 Aste sunt seriile care s-au pus pe w209. Comand 2.0-le meu nu stiu daca accepta Logic7

Comment

Pentru Bose, seriile pieselor sunt:

2098200389/2098200289 - Amplificator
                2038200402 - dif. bord
                2038202302 - dif. medii usa x2
                2038201302 - dif. bass usa x2
                2098200002 - dif. bass spate
                2096900030 - cutia de bass
                2095402905 - fibra optica D2B
                2095401805/2095402107 - cabluri

Nu stiu ce serii au tweeter-ele.
                Last edited by vegeftw; 07-27-2015, 19:05 PM. Reason: L.E.

Comment

Ce am eu :

A2118206089 AGW Sound BE 6008

si s-a montat pe W211, W219, W171, unde toate aveau NTG2.

Daca dai ''W209 Harman Kardon vs. Bose Soundsystem'' cautare pe google gasesti pe motor-talk.de ceva interesant.

Pune seria de la masina ta, sa vedem ce Comand ai.

Experienta mea este destul de limitata pt aceste modele, poate alti colegi stiu mai bine cand s-a pus Logic7.

Update, m-am uitat prin facturi si vad ca am o achizitie veche si nevanduta A2098200389.

A2098200389 s-a montat cumva pana 08/2004

Daca vrei, iti pot da la :

200Euro+TVA A2118206089 AGW Sound BE 6008 dar care nu s-a pus pe 209, merita incercat Comandul daca poate setarea de Logic7
                  200Euro+TVA A2098200389 care s-a pus pe w209 pana in 2004.
                  Last edited by cl600; 07-27-2015, 19:52 PM.

www.mbretrofit.ro

Comment

WDB2093161F114794
                    Comand 2.0.
                    Logic7 s-a pus dupa luna a 6-a 2004, cu NTG2.
                    Desi suna ceva mai bine, nu m-as incumeta sa cumpar sistemul HK pe bucati. M-am uitat pe cateva siteuri si nu gasesc niciunul complet. Nu e o clasa atat de des intalnita.
                    Daca cineva are bunavointa si posibilitatea sa puna serile componentelor HK, ar fi nemaipomenit, poate reusesc sa adun
                    componentele de la mai multe clase.
                    Last edited by vegeftw; 07-27-2015, 20:58 PM.

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF