Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand grup mic 3.46 cu A.B.S.

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cuitia mea este tot cu 5 viteze,se potriveste cu grupul,sau doar cea cu 4 viteze?

Comment

Si la patru si la cinci a fost acelasi grup 3.46 sau 3.42,iar la cardan diferenta e la primul la cea cu cinci cardanul din fata e mai scurt si la diesel aceiasi problema.

Comment

Nu ai pus pretul, cat vrei pe el???

Comment

Pretul este 200lei !

Comment

Si cu transportul cum ramane, fiind destul de greu,la parasolare care sunt infinit mai usoare am platit transpot jumatate din costul lor??????????

Comment

Eu de la Vava de la galati la valcea am dat 72lei ,30kg.

Comment

Cred ca glumesti,daca eu am platit pentru parasolare 360 lei este imposibil ca la 30 kg sa platesti 720 lei.....

Comment

Imi pare rau,pretul este prea mare ca sa ma intereseze,de aceea cautam ceva din Bucuresti!

Comment

Dupa ce am cumparat de la tine,m-am hotarat ca niciodata sa nu mai cumpar din provincie,deoarece costurile sunt foarte mari!

Comment

Da daca e nevoie eu cumpar de unde o fii daca nu gasesc.

Comment

E problema ta! Eu pot sa mai astept pana gasesc ceea ce vreau si-mi convine....

Comment

Spre ex;. eu am gasit aici la 200 ron,grup 3,91 cu carcasa mica,dar nu-mi convine raportul.....

Comment

Este de 200d cel de 3.91.

Comment

Cumparand din provincie ajung la pret aproape de un grup cu ASD si nu-mi convine.....

Comment

Originally posted by MIHAY View Post
                                Cred ca glumesti,daca eu am platit pentru parasolare 360 lei este imposibil ca la 30 kg sa platesti 720 lei.....
                                Salut este real pretul de transport , si de leo la tine te costa 69lei , este simplu de verificat online la firmele de curierat ,pui distanta kg si afli pretul. Si inca o chestie ,cei care au contracte cu firma de curierat au tarif si mai mic si a 2 problema daca trimiti bani in cont la persoana si nu prin ramburs platesti si mai putin .

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF