Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dezmembrez w124 2.5d facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezmembrez w124 2.5d facelift

Dezmembrez w124 2.5d facelift cu motoru in stare impecabila ,cutie in 5 trepte ,grup spate bun ,sirocou , torpedou intre scaune , geamuri fata electrice,contact cu yale si portbagaj, grila avantgarde, aripi bune,faruri bune ,triple in 2 culori dar cam decolorate. Ca si pret instalatia completa de webasto 150 e , oglinda stanga electrica cu tot cu cablu si buton 100e , grila avantgarde 150 lei ,cutia dintre scaune 100 lei ,contactu cu yale 100e. Pentru detalii emi 0747262012 botosani
    Attached Files

Volanul in ce stare e, un pret, ma intereseaza si fara airbag.

Comment

Buna ziua !

Antena electrica e functionala 100% ? Buton extra pentru ea in bord ? Preturi pentru ele ? PM, te rog.

Dragos

Comment

Antena nu e functionala . Volsnu nu e in stare buna dar cred ca am altu.

Comment

Am primit grila, este exact cum a descris-o vanzatorul - Multumiri pe aceasta cale. Il recomand cu cea mai mare caldura.
          Doua stele si alerg dupa ele...Steluta & Stelut
          https://w124-coupe.com

Comment

Salut, ma intereseaza electromotorul si vasul pentru lichid spalare parbriz. Masina mea: w124 250 td cutie manuala an 1992. Daca le ai si sunt functionale zi-mi te rog un pret. Multumesc
            Nu conteaza ce conduci, contaza cine te conduce.

Comment

Electromotorul 200 ron cu transport , vasul e 50 lei.

Comment

Up. Valabil

Comment

Ma intereseaza pompa electrica de recirculare pe incalzirea in masina, butoanele de reglaj caldura si ventilatie si capacul de la rezervorul de lichide de frana.
                  Imi dai un pret pe privat te rog?

Comment

Salut scuze de intarziere yalele plus contact doar 400ron .

Comment

Up. Valabil

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF