Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar ornament schimbator de viteze automat SLK R171 (poza atasata)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar ornament schimbator de viteze automat SLK R171 (poza atasata)

Salut,

Caut ornament de la schimbatori de viteze automat, mai specific folia care deserveste diagrama cu treptele. Nu stiu daca este specific SLK 171 sau e compatibila piesa si de pe alte serii.

Am atasat o poza exemplificativa, se vede folia care a fost deteriorata de un parfum de masina rebel.

La reprezentanta piesa se comanda cu tot cu rama argintie.

Nu am gasit nici macar pe ebay sau alte website-uri mari straine, posibil sa nu caut termenii potriviti..

Multumesc anticipat!
    Attached Files

Date de contact!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by Zeus View Post
      Date de contact!
      0734 441 775, acum am vazut ca nu este optiunea de PM, scuzele mele.

Comment

Opțiunea există, deocamdată ai prea puține postări. Însă oricum e nevoie de date de contact în anunțuri, altele decât PM. Scrie la regulament...

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF